En halv time hver dag

Reklame | Meg og mitt

Jeg har fryktelig mye å gjøre. Det er korona, med alt det måtte medføre av merarbeid, og det er oppbygning i butikken til tidenes rareste julehandel. Pluss at jeg plutselig fant ut at jeg skulle starte noe som må være Norges hurtigst voksende nettbutikk. Midt opp i dette har jeg fått en gave fra himmelen som heter Lillebror. Det vakreste vesen du kan tenke deg og som umiddelbart du ser ham kjenner at hvis alt annet raser sammen så er livet likevel verdt å leve.

 

Det er viktig å knytte bånd og siden jeg har så avsindig mye å gjøre, så har vi et fast ritual når jeg kommer hjem fra jobb at vi to gutta legger oss en halvtime på sofaen og bare koser oss. Så kan mamma dusje, dra på butikken eller bare puste rett og slett. Jeg elsker disse halvtimene! Nirvana.

 

Nå skal jeg pakke sammen her på jobb og komme meg hjem. Gleder meg til halvtimen før resten av min våkne tid går med til å pakke varer i nettbutikken. Har fått masse nytt og spennende og mer kommer i løpet av uka. Dette må da være Norges beste julegavebutikk? Jeg er i alle fall veldig stolt over hva Kjærest og jeg har klart å få til på et par uker. Trykk HER hvis du vil sjekke utvalget.

 

Nei, halvtimen venter!

Lag en vakker ettermiddag for deg og dine

14 kommentarer

Siste innlegg