Bare 36,9% økning i juli. Jeg legger ned butikken!

Reklame | Kokkejævel.no

Nådde dessverre ikke målet om 40% økning i den viktige måneden juli, og ser derfor ingen annen mulighet enn å legge ned hele butikken slik at andre kan overta og gjøre jobben bedre enn meg. Selger derfor ut rubb og stubb på tidenes opphørssalg HER

 

 

Det som ikke skulle skje igjen, har skjedd.

Reklame | Kokkejævel.no

Da jeg solgte Altas største alkoholfrie serveringskongskonsept, Hoftepluss og FyFader, sommeren 2021 var jeg egentlig bunnskrapt sliten. Ikke bare fordi sønnen døde to år tidligere og jeg midt i sorgprosessen måtte lose bedriften helskinnet gjennom pandemien, men også fordi det hadde vært 7,5 nokså heftige arbeidsår. Fra oppstarten av Hoftepluss høsten 2013, via FyFaders fødsel høsten 2015, gjennom skilsmisse, barnefødsel, barnedødsfall, voldsom bloggsuksess og bokutgivelse, til oppstarten av nettbutikken Kokkejævel.no høsten 2020.

 

Jeg hadde til slutt mer enn nok med å holde det stadig tyngre hodet over vannet. En sjef i drukningsfasen gir ikke den ledelsen som 19 ansatte både krever og fortjener. Det er vanskelig å ta vare på 19 andre liv, når du ikke har kontroll over ditt eget. Jeg har ingen problem med å innrømme at jeg neppe var verdens beste sjef de siste par årene på Hoftepluss. Det var en veldig tung bør som ble løftet av skuldrene mine da jeg solgte “livsverket” sommeren 2021.

 

(Eventyr)butikken min i Løkkeveien 2 skulle være annerledes! Der jeg tidligere ville være størst og best, så ville jeg nå bare være best. Stor nok til å kunne lønne meg selv, (og kanskje et par mindreårige familiemedlemmer), men liten nok til at jeg “slapp” å ansette noen på “ordentlig”. Bortsett fra under julehandelen i fjor, så har jeg stort sett klart å gjøre unna det meste av arbeidet uten lønnsutgifter, men etter nysatsingen på det jeg håper skal bli, (eller allerede er), Norges beste milkshake, så er det ikke lenger noen tvil. Det som ikke skulle skje igjen, har skjedd:

 

JEG TRENGER ANSATTE IGJEN!

1 Fulltidsengasjement f.o.m. 1. august t.o.m. 2. januar 2024

2 Ettermiddag- og helgevakter

Bedriften er organisert i NHO Reiseliv, og følger derfor Riksavtalen for “øvrige arbeidstakere”. Eventuelle ansatte oppfordres til å organisere seg.

 

Som personlig introvert, vrang og vanskelig, så føles dette diskriminerende å skrive, men for å jobbe hos meg MÅ du være utadvendt, blid og kundevennlig, da selve grunnideen med hele (eventyr)butikken er å gi våre gjester en helt spesiell handelsopplevelse. Resten kan vi prate om.

Send mail til:
[email protected]

Merk mailen med “Butikkvert”

 

 

Fakta:

Kokkejævel AS er en liten og selvstendig, men solid bedrift (nesten) midt i Alta sentrum som i 2022 omsatte for 6,4 millioner. Så langt i år har vi en omsetningsvekst på 62%.