Har jeg “vondt nok” denne gangen da?

For to år siden måtte jeg selge begge serveringstedene mine, Hoftepluss og FyFader, som hadde vært levebrødet til meg og familien min i nesten et tiår, fordi jeg til slutt nesten ikke klarte å stå oppreist, selv med maksimal dose av praktisk talt ALT som finnes av medikamenter unntatt narkosemedisin, enn fem minutter av gangen. Prolapsene herjet i ryggraden og sendte isjas nedover foten.

 

Etter to år med hinsidige smerter i foten ble jeg endelig sendt til Tromsø for operasjon. Jeg var så glad!

 

Noen minutter. Kirurgen mente jeg ikke hadde vondt nok, og sendte meg hjem igjen til tablettene og alkoholen.

 

To år, og ufattelig mye masing, surking og klaging, senere,  kommer et nytt brev fra Tromsø. Undersøkelse hos en overlege. Gid a meg, så råflott. Håper han har vett nok til å operere plass nok til nerven, avhengig av hvilken skala av “vondhetskalaen” jeg har akkurat den torsdagen i september.

 

Som kroniker er det nemlig ikke slik at man legger seg ned og bæljer, slik man kanskje gjorde både titt og alt for ofte det første året. Nei, man venner seg til smertene, lærer seg etter hvert å komme seg gjennom dagene på et slags vis, men det ER IKKE ET LIV!

 

 

 

 

Skulle ønske du kunne møte på jobb i morgen kl. 14:00

Det har vært en kjempetravel sommer på jobb. Spesielt etter at vi, boren din og jeg, spontant fant ut at i skulle frese i gang en iskald drikkemeny i begynnelsen av juli. Det har vært slitsomt, men skikkelig, skikkelig ARTIG! Skulle ønske du hadde vært her i lag med oss, hjulpet oss. Enkelte dager har vi svømt så jævlig inne på det lille kjøkkenet er at det bare har vært bukfettet til far din som har holdt oss flytende.

 

Jeg savner deg. Skulle ønske jeg var religiøs slik at jeg kunne sagt at vi møtes igjen, men jeg er ikke det. Er bare takknemlig for de (nesten) 4 månedene vi fikk i lag. På kveldene var det oss to. To trøtte typer som la seg like tidlig.

 

Savnet etter deg har bitt en del av min personlighet, men livet tusler og går videre. Er ikke trist i dag, men skulle virkelig ønske jeg hadde deg i arbeid. Slik ble det ikke. Det er også etter hvert blitt greit.

 

Hilsen pappa