Mandag nr 47

Ingen, i alle fall ikke mange, er spesielt glad i mandager. Ny frisk uke, greit, men det er litt vanskeligere å stå opp enn resten av uka. Helga sitter fortsatt i, og den er som regel alt for kort. Hvem var den idioten som bestemte at helgen bare skulle være to dager? Skulle vært ti, minst!

 

Nytter ikke sutre, det er likt for alle. Som om det gjør saken noe bedre. Knekker du leggbeinet tvers av, så er det en fattig trøst hvis hele Norge gjør det samme. Det gjør jo like vondt. Trolig vil det bare føre til at ventetiden på rønken og gipsing vil bli veldig mye lenger. Dessuten ville det blitt en masse avisskriverier, trolig også ekstrasending i Dagsrevyen og en absurd stort sykefravær.

 

Mandager har alltid, siden jeg var liten, vært dagen for å starte et nytt og bedre liv. Det nye livet varte som regel bare noen timer, ofte ikke så lenge en gang, før det gamle var tilbake igjen med full styrke. Egentlig er det helt greit. Jeg har et bra liv. Kanskje ikke treningkast seks, men liv er liv og det holder egentlig for meg.

 

Håper de får fikset det kjølerommet i dag. Vi har et kjølerom i kjelleren også, men håpløst tungvint uten kjølerom på kjøkkenet. Positive tanker hjelper ingenting, men jeg håper likevel det beste til kjølemontøren har bevist det motsatte. Det fikses i alle fall i løpet av noen dager. Er ikke julehandelstress enda, så vi tåler det.

 

Torsdag reiser vi til Oslo. GMN på fredag. Det blir en spennende helg. Vi gleder oss, både Kjærest og jeg. Godt å komme seg litt bort før mørketiden virkelig slår inn. Egentlig skulle vi reist enda lenger sørover når vi først var i gang, men det får bli en annen gang. Vil forresten takke for alle fine kommentarer i går! Utrolig koselig at så mange bryr seg når ting går litt på tverke. Det hjelper faktisk.

Etter jobb i dag skal vi på Miabutikken, en bruktbutikk her oppe, og se om vi finner noe gammel julepynt. Koselig med gammel julepynt. Ikke sånn tre år gammel plast altså, men skikkelig gammel. Kjøpte en slik gammel nisse på det julemarkedet vi var på i går og nå vil jeg se om jeg finner flere ting.

 

Nei, stå på folkens! Sikkert ikke bare jeg som er trøtt i dag. Om ikke alt for lenge er det tirsdag og da går alt så meget bedre 🙂

Vi smattes!

27 kommentarer
    1. Gleder meg så mye til fredag og God morgen Norge at jeg faktisk har bevilget meg en fridag for å se på deg. Ikke for å skape nerver faktisk men fordi jeg er helt overbevist om at du vil gjøre en veldig fin figur. Kos dere masse i Oslo Kjærest og du 💙

    2. Det kan være godt med en ny uke og ny start. Lykke til med GMN på fredag, jeg gleder meg til å se på 😄
      Gammel julepynt har sjel og en egenverdi som det nye ikke har enda 😄🎄🎅🤶

    3. Så bra at du er fortsatt optimist og glad, tross at det et mandag og søndag var en forferdelig dag for deg.
      Jeg beundrer deg for ditt ståpå humør og seige vilje.
      Nå må vel uflaksen blitt brukt opp.
      Ønsker deg og kjæreste en super uke uten noen uhell . Håper oppholdet i Oslo blir helt topp.
      God tur!!!👍👍😛🍷🍷

    4. God mandagsmårra fra Kristiansund 👍🏻 Jeg savner faktisk mørketida 🌘 Håper kjølen din blir fiksa, skuldera det samme-etterhvert. Ha en så god dag du bare kan få til 💐💐💐

    5. Go morgen, ny dag nye muligheter , også på en mandag, alt kan jo bare bli bedre no😍. Ha en supet fin dag💪👍.

    6. Go morgen, ny dag nye muligheter , også på en mandag, alt kan jo bare bli bedre no😍. Ha en supet fin dag💪👍.

    7. Nei, ikke bare du som e trøtt nei :).Skal ikke på jobb før kl.16, men våkna 06,15. Jaja har jo sofa om det kniper.Ha en strålende dag dær oppe i Nord 🙂

    8. Som den positive person du er anbefaler jeg at du tar i bruk min datter Trines “valgspråk ” foran en ny uke:

      ENDELIG MANDAG!!

      En ny uke med nye muligheter.

    9. God morgen:-)
      Ville bare si at eg liker bloggen din utrolig godt,. Første gang eg faktisk gidder å lese alle innleggene til en blogger. Synes du/ dere er utrolig tøff, etter alt dere går igjennom. Håper du får en flott dag og at mandagen blir bedre 👍😉 hilsen en som ikke er spesielt glad i mandager heller.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg