08:30 presis ringer jeg legen!

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært våken i natt, men vi snakker tosifret. De to usle tablettene jeg tok alt for sent i går hjalp jo naturligvis ingenting. Ble faktisk nesten bare verre utover kvelden. Tar noe Nobligan 200mg depot også to ganger i døgnet, men kunne like gjerne spist bringebærdrops. Merker absolutt ingen forskjell. Eller kanskje jeg gjør det. Har ikke prøvd å være uten dem, så det kan jo være de har sin effekt og ting hadde vært ti ganger verre uten. Har ikke tenkt å finne det ut for å si det sånn.

 

Jeg kan i alle fall ikke, bokstavelig talt, vandre rundt på jorden på denne måten. Med en gang legekontoret mitt åpner klokka 08:30 setter jeg meg ned med en kopp kaffe og sitter i telefonkø i 15-20 minutter for å få utskrevet resept på mer drugs. De jeg fikk i forrige uke skulle egentlig holde helt til slutten av denne uken, men ikke hatt sjanse. Føler ikke jeg har “misbrukt” dem heller. Har virkelig bare tatt dem når det har vært behov for det. Problemet er jo at behovet er der absolutt hele tiden.

 

Nei, nok syt! Kjærest har det bra, men begynner virkelig å merke at det ligger en unge på 1 kg der inne. Bekkenet som den hunden slo løs er et evig problem, men så lenge hun tar det med ro går det forholdsvis greit. Jeg prøver å være så snill med henne som jeg klarer. Kommer til å prøve enda hardere nå når vi nærmer oss slutten. Hun fortjener det aller, aller beste. Så endte hun opp med meg, ha ha. Sånn kan det gå.

 

Var fantastisk å få Datter hit i går. Vi hadde en så fin kveld. Nydelig vær og god stemning. Var så fint.

 

Selv om jeg skriver mye om disse smertene på bloggen for tiden, så må dere ikke tro at det er det eneste jeg prater om her hjemme. Jeg går ikke rundt og jamrer og bærer meg, men klart, når det er så vidt man klarer å gå så blir det jo lagt merke til. Dessuten er jeg mann og da blir det forventet en viss sutring når man har vondt, he he 😉

 

Nei, nå skal jeg kjøre ned på jobb og starte dagen sammen med dem. Prøver å jobbe en time eller to hver morgen, men det tar fryktelig lang tid siden jeg sitter så mye. Slappfisk!

 

En strålende dag fra Alta ønskes dere alle!

 

 

6 kommentarer
    1. No håper eg inderlig at du har fått noe som kan hjelpe mot de fryktelige smertene dine🤞. God bedring ønskes så mye😍. Ellers må du kose deg så mye du kan ilag med datter og kjærest😉🤗

    2. Misunner deg ikke for å si det sånn…de smertene er hinsides alt🙄 God bedring og en fin dag ønskes dåkker alle🤗🌺

    3. Hei.

      Ikke bra at du har så vondt.
      Håper legen gir seg noe som hjelper slik at det roer seg.Lykke til

    4. Er det skulderen som plager? Er ikke normalt å ha så vondt etter en operasjon, hvis det er den da. Har selv hatt 3 operasjoner, i begge skuldre, 2 i V, og 1 i H.

    5. Føler med deg, det er ikke bra å ha så mye plager,nattesøvn er viktig, fordelt om jeg ikke vet hva det er,men hører andre dier det. Håpe dem har noe som virker for deg, ksndu jsn få sterkere depositum tabletter også?
      Blir det buffet åpning av fy fader, blir jo mye arbeid der også no i ferietid.
      Go dag til deg og jentene😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg