Fullvaksinert!

Da var det siste nålestikket satt og jeg har bidratt til at Norge har blitt et litt tryggere sted, for alle. Jeg er verken immunolog, virolog eller ekstraordinært medisinsk kompetent, så jeg føler ikke jeg har forutsetninger til å argumentere for verken for eller mot koronavaksine. Innrømmer at jeg ikke har lest meg opp i det hele tatt egentlig, jeg stoler rett og slett på at langt klokere folk enn meg har klart å sette seg grundig nok inn i materien slik at jeg føler meg både trygg og sikker på at jeg har tatt det riktige valget.

 

Det sagt så kjenner jeg flere mennesker som av ulike årsaker, som vi andre ikke har noe med, verken kan, tør eller vil ta koronavaksinen, og det må også være helt greit. Det aller viktigste er vel at de som er utsatt for alvorlig sykdom er vaksinert, slik at det det ikke blir en økt belastning på helsevesenet, slik vi ser i dag, der det aldri har vært flere som er smittet, men heller aldri vært færre innlagte med alvorlig sykdom.

 

Jeg er et liberalistisk menneske, og en av de verdiene jeg setter aller høyest er den frie vilje. Bedrevitere som på død og liv skal prakke sine egne verdier stiller jeg i samme kategori som Jehovas vitne. Sikkert hyggelige folk, men med en gang de begynner å prakke troen/verdien sin over på meg, så melder jeg meg tvert ut.

 

I akkurat denne saken går jo dette naturligvis begge veier.  Har sett flere vaksinemotstandere som har brukt ikke alltid like hyggelige adjektiver på “saueflokken” som har latt seg “lure” til å vaksinere seg. Det er om mulig enda litt teitere faktisk.

 

Det var bare det jeg ville si. Takk for oppmerksomheten.

 

Kulinarisk hilsen

Kokkejævel

Stasminister

 

En siste ting: Nå som nesten hele den voksne befolkningen i verdens aller, aller rikeste land snart er fullvaksinert med to vaksinedoser så MÅ det være den fattige delen av verden sin tur! Det er absolutt ingenting som tyder på at vi trenger å vaksinerer de rike ungene våre, så send vaksinene til folk som trenger dem!

 

 

 

 

4 kommentarer
    1. Litt morsomt med det argumentet mange vaksinemotstandere bruker om at de som lar seg vaksinere er en «saueflokk» som bare følger strømmen og ikke evner å tenke selv og ta egne valg.

      Hvis man står ved et høyt stup og «flokken» velger å gå trygt ned samme vei som de kom opp, er man da smartere hvis man absolutt skal gå sin egen vei og hoppe?

      Jeg var kritisk til vaksinen da den først ble lansert, og hadde jeg fått tilbud om å vaksineres i løpet av den første måneden etter at den bli godkjent er jeg ikke helt sikker på om jeg hadde sagt ja, men med tanke på hvor mange millioner mennesker som er vaksinert og hvor få alvorlige bivirkninger som er registrert var jeg ikke i tvil da det ble min tur.
      Fikk mitt andre stikk for snart en uke siden, og er om to dager regnet som fullvaksinert, med null bivirkninger foruten litt vondt i armen på kvelden og påfølgende dag 😃💉👍🏼

    2. Ja, best å feie for egen dør. Jeg har takket ja til to doser Moderna og fikk den siste dosen for snart tre måneder siden. Om det var klokt eller uklokt vet jeg ikke, men et valg måtte jeg uansett ta. Hva andre velger å gjøre i denne sammenhengen har jeg ikke noe med. Så…her er du og jeg nokså på linje tror jeg. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg