Finnsnes, er dere klare?

I

Du kan si hva du vil om Finnsnes hotell, men det ligger på Finnsnes, er rent og pent, har jævlig hyggelig betjening, og helt greie rom. Jeg har fått beskjed fra forlaget om å ikke “bo over evne, (prikk, prikk prikk.)”, så hadde vært litt i meste laget, selv for en toppkokkblogger, å fly helikopter fra Tromsø by bare fordi de hadde sjokoladekake og prosecco i resepsjonen.

 

På Finnsnes hotell ser de i alle fall opp når du kommer inn døra. For meg er det viktigere enn gratis sprudlevann. Jeg kjører uansett bil. (Feit er jeg også, så sjokoladekake har jeg garantert fått i meg på en eller annen café likevel.)

 

I morgen er det alvor! Da finner du meg på Ark Finnsnes fra klokka 16:00. Målet er jo selvsagt å signere flest mulig bøker, men kom gjerne innom bare for en prat også. Du vet, (du kan i alle fall tenke deg), at å sitte slik på “utstilling” , uten å vite om det kommer et menneske, er egentlig ganske skummelt.

 

I Tromsø, fredag på Nerstranda, så var jeg så nervøs at jeg måtte ta meg et par-tre (lavkarbo)øl før jeg møtte opp, mens lørdagen, på Norli Jekta, så var  jeg av en eller annen grunn helt rolig, møtte opp og solgte stabel på stabel på stabel, alt de hadde faktisk, av bøker.

 

Uansett kjøp eller ikke, kom innom Ark Finnsnes i morgen klokka fire, enten bare for en kulinarisk prat, en selfie eller et signert bokkjøp. Artig blir det i alle fall. Gleder meg til å treffe deg!

 

***

 

 

Nå har jeg blitt anbefalt av resepsjonisten å spise middag på “Tiger sushi“, og det gleder jeg meg til. Jeg er ekstremt glad i god sushi, så dette blir veldig spennende. Vet ikke om jeg må bestille bord, men tror jeg bare tusler av sted. Er det fullt så finnes tross alt Esso 😉

 

 

Folkens, ha en fantastisk søndag videre!

 

Kokkejævel

 

 

 

Les mer om Signeringsferden min HER

 

 

 

6 kommentarer
    1. Hei. Ser du reklamerer mye for boka di. Da undres jeg litt over hvorfor du ikke legger ut bilder fra lekre matretter i den? «Smaksprøver» som kan friste folk. Du publiserer stadig vekk deg selv, men ikke det du nå prøver å få folk til å kjøpe. Nå er ikke jeg reklamebyrå, men kun et alminnelig menneske som kan la seg påvirke av bilder. Bare et lite tips.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg