Far til 9, fem på jorden, 3 i himmelen og ei i magen

Alt ble så virkelig med den ultralyden i dag. Min aller siste unge er på vei, og det er uten tvil den jente. Jeg er ikke redd i det hele tatt (ja, særlig…), for oddsen er definitivt på min side. Det skal rett og slett ikke være mulig at noe fryktelig skal skje igjen. Jeg forholder meg derfor til det som skjer som en velsignelse nå som jeg går inn i del 2 av livsreisen min. 44 år og småbarnsfar til 2. Til tross for alle tragediene er jeg verdens aller heldigste mann!

 

Nå sitter jeg her, helt alene, i et hotell i Nord-Norges kanskje peneste by, Harstad, etter en meget vellykket signering på Kanebogen Ark Amfi, og kjenner på at det faktisk er helt greit. Å være en god pappa handler også om å skape økonomisk trygge rammer for familien. I riktig gamle dager gikk de, med livet som innsats, på jakt eller fiske og skaffet kjøtt eller fisk til familien. Jeg er ingen jeger, ei heller noen stor fisker, men jeg kjører rundt, riktignok 10 over fartsgrensen, men alltid med bilbelte, og selger så mye jeg kan av boken min, “Hva skal vi ha til middag?”. Det er min “jakt”. Det er en av mine måter å skaffe mat på bordet til familien min. Å være en god pappa handler ikke (bare) om å være hjemme, skifte bleier og vaske leverposteirester som fester seg absolutt over alt. Jeg er så gammal at også forsørgerrollen er viktig for meg.

 

Tusen, tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner og navneforslag på den fantastiske jenta som gjemmer seg inne i den fantastiske kona mi! Det eer så ufattelig hyggelig å “avsløre” gode nyheter til dere, for dere blir faktisk oppriktig glade på våre vegne. Tusen hjertelig takk!

 

I morgen er det videre til Sortland og signering på Norli Sortland klokka 16:00. Også på Sortland er det begrenset med bøker, så kom så tidlig som mulig for å være helt sikker på å sikre deg årets julegave til deg selv og de du er glade i. Har du kjøpt boka før, uavhengig av kjede, så er du naturligvis også velkommen innom for signering 🙂

 

Sortland kommune er min hjemkommune. Det er vanskelig å bli “profet i eget land”, så det er jo litt skummelt å komme hjem. Til tross for alt, eller nettopp derfor, så er Vesterålen og Sortland kommune for alltid min hjerterot. På godt og vondt. Jeg gleder meg til å komme hjem!

 

Igjen, takk for alle gode hilsninger!

 

 

 

18 kommentarer
    1. Gratulerer så mye med veslejenta som er ventendes👶🌟❤. Utrolig fint å høre hvor glade dere er!
      Har et forslag til navn:

      Esther (min datter på 18 heter det), evt
      Anna.

      Fortsatt god kveld 🌟🌟.

      Mvh
      May.

    2. Jeg blir genuint glad når livet smiler til deg og dine❤ Måtte det vare lenge!
      Min mormor het Birgith og ble kalt Bella, er ikke det fint?

    3. Så kjekt for dere alle. Navnet kommer nok når jenta er født 😍 Ønsker dere alle en fin ventetid 🥰

    4. Kan bare si lykke til! Du fortjener det så mye! Flink og en veldig åpen person er du. Vær litt stolt av deg selv, alt du har klart! Og lykke til for deg og kona di. ❤

    5. Såg en der ute som syns hun skulle hete Bjørghild. Og det var da virkelig et flott navn og en god idé 🥰

    6. Gleder meg på deres vegne 🙂

      Antona eller Elira er to flotte navn (synes jeg)

      Varm klem til deg og dine <3

      Mvh, Bente

    7. Det blir kjekt å få ei jente til. Mine navneforslag er Aurora etter nordlyset eller Thilde etter barnebarnet vårt🥰🤗

    8. Hei, og lykke til med et nytt familiemedlem <3 Det blir flott for de to minste å ha hverandre.
      Jeg mistet mannen min forrige mandag, etter 42 års samliv. Han døde bare 65 år gammel, av kreft. Heldigvis opplever vi (familien) lykke også, for i går fikk jeg et flunkende nytt barnebarn (mitt tredje). Det lindrer noe av sorgen.
      Kan fortelle deg at jeg har bestilt to stk kokkejævel-kokebøker (fra Adlibris), som skal bli gaver til jul 🙂 Håper de blir satt pris på, og blir brukt! 😉
      Digital klem fra meg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg