God helg med store modifikasjoner

Jeg har blitt svindlet, lurt og ført bak lyset. Bak min rygg har mitt loslitte navnetrekk og frynsete rykte blitt brukt av personer som på ingen måte vil meg vel. Det er nesten til å miste pusten av. Det ble noen telefoner i går, og det blir enda flere i dag. Jeg må komme til bunns i dette, men vet ikke om jeg verken har tid, krefter eller penger til å ta opp kampen.

 

Det er ikke alltid at det er det som er riktig som er lurest å gjøre. Av og til, ofte faktisk, kan det få konsekvenser langt utover en selv. Det kan til og med slå knallhardt tilbake. Noen kamper er nesten umulige å vinne. Dette er en slik kamp.

 

Jeg hadde en diger kreftsvulst i magen i går. Stor og tung. Mens det gikk opp for meg hva som egentlig hadde skjedd kunne jeg kjenne hvordan den næret seg av min egen fortvilelse og rådvillhet og bare ble større og større.

 

Normalt ville jeg kjøpt meg øl for å dempe smertene fra kreftsvulsten og prøve å tenke klart og finne en måte ut av dette på, men jeg gjorde ikke det. Jeg var på jobb til halv sju, kjørte hjem og lagde meg middag. Det er jo en seier. Hadde jeg vært suicidal hadde jeg hoppet fra verandaen.

 

I dag er det fredag. Biter tenna sammen, er på jobb og gjør det jeg skal, men jeg gleder meg til jeg er ferdig. Egentlig skulle Datter kommet i kveld, men hun har vært skikkelig syk hele uka, så vi avventer litt. Lillebror har akkurat blitt frisk etter over to uker med kraftig sykdom, så kan være greit at han får kommet seg litt først. Det handler ikke bare om at vi er redde for at han skal bli syk. Vi er redde for at han, eller hun som ligger inne i magen og spreller, skal dø.

 

Min sønn har forresten fått seg leilighet! Han bodde i en ulovlig utleieenhet som lignet mer på et rottehull enn en hybel, og jeg var meget bekymret en periode om han ville klare å finne seg et nytt bopel før den korte oppsigelsfristen var over. Det så lenge veldig mørt ut, men plutselig ut av intet dukket det opp en fantastisk fin leilighet, med vinduer til og med, som valgte akkurat han som beboer. Jeg tror ikke på Gud, men akkurat da løftet jeg høflig på kokkehatten og spilte takknemlig oppover.

 

Sånn, da klarte jeg i alle fall å avslutte denne bloggposten litt positivt. I kveld blir det god mat, 4 øl og sesong tre av en helt fantastisk serie på Netflix som heter Glitch. En original, spennende og, ikke minst, morsom serie som aldri slutter å overraske. Anbefales!

 

Folkens, god helg!

(Uten modifikasjoner 🙂 )

 

 

 

31 kommentarer
    1. Ahhh.. Må jo bare være helt for jævlig å bli lurt og/eller brukt på et vis på en så grov måte det gis uttrykk for her! Får iallfall håpe det er en eller annen form for hjelp å få for å få stanset/rettet opp i dette her, hva det nå er.. Jeg tenker vel i grunnen at sånt som en økonomisk svindel, eller en annen form for klart og beviselig lovbrudd, ev. erstatningssak på sett og vis ville vært å foretrekke, da en i slike tilfeller vil ha politi eller rettsvesen som tok seg av det.. <3

      1. Det er ikke en økonomisk svindel, i alle fall ikke direkte. Politi er ikke rette førsteinstans. Saken ligger nå på Statsforvalterens bord, så tar vi det derfra.

    2. 🥰 Føler med deg/dere! Håper det ordner seg. Ønsker dere en god helg! Det fortjener dere virkelig❣️

    3. Det var veldig kjedelig å lese. Ingen skal oppleve å bli svindlet, lurt og ført bak lyset… Dessverre finnes disse menneskene som ikke vil andre vel og det gjør vondt! Det viktigste da er å holde hodet hevet og finne tilbake til den en faktisk er. Keep up the good work! Vi er mange som følger deg og heier på deg 🥰

    4. Ja, folk kan være kyniske, men du er en sterk mann etter alt du har opplevd, så du klarer nok dette også skal du se. 🤗 Ønsker dæ masse lykke til og kos dæ med konemor, lillebror og det lille vidunderet som venter på å få hilse på sin pappa. God helg til dokker alle. 🤗 ❤️

    5. Ønsker deg og dine fine en så god helg som mulig, og at de som utsetter deg for hva det enn er, til slutt møter seg sjøl i døra og innser at de har tapt fordi ærlighet alltid lønner seg til slutt😬. Alt godt til deg og dine👍😊

    6. Utrolig ille at det skal være sånn, håper du får fikset opp i det på en eller annen måte. Ønsker deg ellers en god helg og kos deg max med dine 4 (etterlengta?) øl 😊

      1. Ha ha, ja de 4 ølene lengtet jeg VELDIG etter i går, men det er jo ingenting som endres med øl, men det hjelper litt mot klumpen i magen på slike dager som i går. Litt lettere i dag. Har snakket med folk som er langt klokere enn meg og selv om mye er uopprettelig skal jeg fortsatt kunne kare å leve videre.

    7. Så vart det enda ein grunn der du må vera sterk… Nok no!! Og beundringsverdig at du fortset arbeidet, og ikkje går på ein ” sprekk” Ønsker ei så god helg som overhode mogleg for deg og flokken din! 😊 Alt godt! 😊

      1. Ja, at jeg ikke gikk på en sprekk i går er jeg fryktelig, fryktelig stolt over, det enste jeg ville var å drikke (for å få sove) dette bort. Likevel greide jeg å la det være, men det var tungt.

    8. WOW!! Skal ikke være enkelt dette livet! Stå på!! Vet ikke hva det er, men om det er mobb, så for guds skyld! IKKE la dem vinne!!
      Ha en fin helg!

        1. Da håper jeg du anmelder hva det nå enn er som har skjedd. Koble politiet inn, kanskje de har noen tips til hva du bør gjøre. Jeg veit meget godt at politiet ikke har mye ressurser og alt det der, men det er verdt en tlf. Ønsker deg og dine masse lykke til på ferden!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg