Reklame | Julegavebutikken Kokkejævel.no
Det er noe helt spesielt med bær som vokser sakte opp i en arktisk sommer der det ikke finnes forskjell på natt og dag. Smaken blir delikat, intens og usedvanlig deilig. Et lite glass med Moltas kystmulter fra 71 grader nord er faktisk så smaksintensiv at du bare trenger et lite glass for en fantastisk juledessert til 4-6 personer.
Arktisk multekrem
1 glass kystmulter fra Molta (120 g)
3 dl kremfløte
2-3 ss multesirup fra Reisa (eller etter smak)
Frøene fra 1/2 vaniljestang (eller 1 ts vaniljesukker)
(1 ts finhakket fersk rosmarin)
Pisk krem, vanilje og multesirup stivt, men likevel silkemykt. Vend forsiktig inn multene med en slikkepott. La gjerne kremen stå en time før servering, men kan også spises umiddelbart.
Server gjerne med skjenning, et nydelig karamellisert trøndersk festflatbrød. (Som også er fantastisk godt til fenalår, lutefisk og pinnekjøtt!)
Fra og med i dag og ut helgen får du hele 30% rabatt på både Moltas arktiske kystmulter, Reisas multesirup og skjenning på julegavebutikken Kokkejævel.no. Klikker du deg inn HER vil du også se at det er opp til 40% helgerabatt på en REKKE andre godsaker også.
Tilbudene gjelder både på nett og i butikk.
Åpningstider:
Man-søn 10:00 – 18:00
Dette kjøpte jeg hos deg i fjor og fulgte oppskriften din. Helt fantastisk 🤩. Tok moltekren til et nytt nivå 👍
Hvor mye kremfløte i multekremen?
3 dl
No må det lages multekrem til helga🥂🤗
Altså det finnes ikke mye som er bedre enn en multekrem, nå fikk jeg vann i munnen 🥰
Åh ser godt ut med moltekrem og skjenning🤩 Det må nesten prøves i julen🎅🏻 Men vet du? Den blanke penslete siden skal ligge ned mot tungen når du spiser skjenningen😊
Hvis du ser etter er ene siden på skjenningen blank og den andre matt….
I trøndelag brukes skjenning hovedsakelig som tilbehør til sodd. Men du verden hvor godt det bare er å mauvle også når man er litt fysen på noe søtt.
Mvh Anne Marie
Takk, ja jeg vet det 🙂