Hva i all verden er det som skjer med Hoftepluss?

Reklame | Hoftepluss

“Nå har vi kommet” sa mannen i telefonen i går ettermiddag. Javel, tenkte jeg, håper dere ikke kom for fort. Det er jo et vanlig problem. “Så flott!” svarte jeg “var det deilig?” Mannen i andre enden latet som han ikke hørte hva jeg sa, kanskje han ikke gjorde det heller, hadde akkurat tatt meg noen sukkertøy og var sikkert litt grøtete i stemmen. For alt jeg visste hørtes det ut som det var jeg som akkurat hadde kommet. Nei, dette ble bare tull. Jeg prøver igjen:

 

Slik så det ut da jeg kom på jobb i morges. Telefonen ringte i går ettermiddag og det var en av de avtalte håndverkerne som hadde ringt. Jeg hadde faktisk glemt av hele opplegget og ingen av de ansatte visste at vi skulle stenge. Tidligere altså. Det har seg nemlig slik at det for noen måneder siden kom er virus til Norge…

 

Viruset tok alle på senga og butikker over hele landet sto over natten uten kunder. Noen virksomheter stengte myndighetene ned av smittevernhensyn, mens andre ble stengt fordi det rett og slett ikke var folk igjen i gatene og ingen visste hvor lenge dette ville vare. Folk var redde rett og slett og holdt seg hjemme. Jeg hadde virksomheter i begge kategoriene; Hoftepluss ble stengt fordi det ikke var kunder igjen i senteret og FyFader ble stengt av smittevernhensyn.

 

Skal prøve å ikke gjøre denne historien så lang. Hater lange blogger, men vi ba om hjelp fra Amfi, utleier, da de har litt mer penger i banken enn oss. Prosessen har vært lang, men til slutt ble vi enige om, og all ære til dem for det, at de betaler oppussing på Hoftepluss for en ikke ubetydelig sum med penger. Regnestykket er rimelig innviklet så går ikke inn på det, men jeg må berømme Amfi for at de gjør dette. Det viser at de faktisk mener alvor når de bruker fine ord om at de bryr seg om lokale leietakere. Skal innrømme at jeg lenge trodde dette bare var tomme ord, men nå har de bevist at de ikke utelukkende bryr seg om penger. De bryr seg også om menneskene som skaper pengene. Bra!

 

Hva skal så skje? Blir det en voldsom forandring? Nja, ikke voldsom, men det kommer til å bli veldig mye bedre! Vi får ny, mer moderne belysning, samt at vi fjerner rullegitterne som igjen gjør det mulig med litt fasademaling og handelsopplevelsen kommer tett og slett til å bli bedre. Nå har vi noen søyler rett foran disken som er utrolig irriterende. De blir borte. I tillegg kommer det opp en lettvegg og litt andre ting, så sum sumarum kommer dette til å bli et flott ansiktløft for den lille butikken min.

 

Når jeg først kom på at det skulle gjøres kjenner jeg at jeg er veldig fornøyd. Måtte være rask å fortelle dere det så jeg ikke skulle glemme det igjen, he he. Sukkertøy gjør noe med hjernen din. I dette tilfellet min.

 

Jepp, ha en oppfriskende dag!

10 kommentarer
    1. Så flott med litt fornying😍. Perfekt tidspunkt og,når du ikke har åpnet opp enda👍. Skulle no prøve å svare på dine spørsmål igår,men skjønte ikke kordan eg skulle få det til🤔. Kansje du kan prøve å forklare kordan det skal gjøres? Her blir d3t ut tur,før brødbaking,satte d3igen igår kveld med kald væske. Står da kjølig i kjelleren til eg skal bake. Har funnet ut at brødet får en mye bedre konsistens,de smuler ikke😄. Nyt dagen,det skal eg gjøre,ut tur aldrig sur😁😆😉

    2. Bærre lækkert! (som en ekte trønder ville sagt 😊)
      Krysser fingre og tær for at dere kan åpne snart! Pass på skulderen! Mitt råd: (om du tillater, fra en med erfaring fra en alvorlig skulderskade) Ta det forsiktig. Følg alle instruksjoner fra dine profesjonelle medspiller. Dumt å ødelegge noe igjen.

      Ha en strålende dag til deg, Kjærest og Datter! ☀️💞

      PS: stuntet ditt i går var herlig!!

    3. Dette blir nok bra for alle.
      Ha en superflott dag.
      PS. Ble ikke svart på spørsmålene dine i går, klarte ikke huske alle spørsmålene og ga opp å skrålle ned hele lista ,for hvert ,annenhver spørsmål.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg