Dagen derpå

Så våkner man. I disse tider er det slett ingen selvfølge, så burde vel egentlig være fornøyd. Rotete på kjøkkenet. Vi rydda ikke før vi gikk å la oss i går. Orka ikke. Katta har vært på kjøkkenbenken og gnagd på noen pizzarester. Har spytta dem ut igjen. Liker tydeligvis ikke pepperoni. Ligger et par sokker i sofaen. Mine. Ellers ser det greit ut.

 

Jeg drar på jobb i dag, men kanskje litt senere enn vanlig. Nekter at livet skal stoppe opp enda en gang. Selv om det er nettopp det som har skjedd. Bokstavelig talt. Nekter å være sentimental. Selv om det er nettopp det jeg er, hele tiden. Nekter at mørket skal få feste seg. Selv om lyset akkurat har sluknet.

 

Takk for alle meldinger! Har dessverre skrevet det før, men skriver det igjen. De varmer. Veldig. Nå starter jobben med å stable seg på beina. Igjen. Gjenfinne fotfestet. Gjennomføre den trivielle hverdagen på en meningsfull måte. Det kommer ikke til å bli enkelt. Det var vanskelig nok fra før. Er bare så jævlig lei akkurat nå.

 

Kjærest sover fortsatt. Håper hun får sove lenge. Ønsker ikke å fortelle hvordan hun har det. Lar seg vel egentlig ikke beskrive skikkelig uansett. Det er heller ikke nødvendig. Tror de fleste forstår at hun venter noen tøffe dager nå. Det skapte, det som sluknet, må ut.

 

På fredag kommer Datter. Gleder meg, men angrer slik på at vi fortalte henne om de to blå strekene . Da hadde hun sluppet å vite om det som skjer  , men vi var så sikre. Vi gledet oss sånn. Vi klarte ikke å vente med fortelle. En håpløs feilvurdering, men vi gjorde den i beste mening.

 

Nei, jeg vet ikke. Skal selvfølgelig klare dette også, selv om dåpen er avlyst. Vet ikke hva som skjer med bryllupet. Vi får se. Ingen vits å forhaste seg i alle fall. Planer kan endres på et øyeblikk, det vet vi alt om.

 

I fire avsnitt nå har jeg prøvd å avslutte innlegget på en positiv måte. Jeg prøver en femte gang. Ikke syns synd i oss. Mange som har det mye verre enn oss. Alt kommer til å bli bra igjen.

Annerledes, men bra. Det er jeg helt sikker på!

 

 

80 kommentarer
  1. Du er en sterk og ærlig mann. Men de sterke må også bli tatt vare på og trøstes. Søk trøst hos dine nærmeste og fortsett å være ærlig. Lille Datter vil bli lei seg, men vil forstå, – dette er en del av det vanskelige livet, dessverre. Og Kjærest trenger deg så sykt sterkt nå og i tiden som kommer. Vær der for henne, alltid. Alle gode tanker sendes dere alle sammen.

  2. Av og til e d fuck life..men siden alternativet e så mye verre, så kan livet lizzom bare gi oss så mye dritt den vil og klarer, og vi ska lizzom bare tåle alt..
   Jah…

   #livet

   Og Datter da…hun er på en måte heldig i uhellet,(forstå mæ rett!) som får lære seg livet allerede nå.
   Hvis man ikke møter selve livet før man er ungdom og voksen, så kan det bli ganske tøffe saker når man ikke har øvelse i det.

   God klæm til dere..har vært igjennom det der..life sucks

   1. Det e tøft d dokker oppleve nå. Trist rett og slett. Vit at dokker har mange som tenker på dokker og står i dokkers hjørne lamme dokker ❤
    Klæm

   1. Av og til er det bare forjævlig, sånn som nå. Må varmen omslutte dere begge, i kjærlig omtanke ❤

  3. For en stå på vilje💪Ta vare på hverandre, snart kommer et nytt år,med nye muligheter 💞. Prøv å ha en fin dag❣

  4. Mornings😊 Får sende en klem og et smil når ord blir betydningsløse…ha en så fin dag som dere kan i en vanskelig tid💕

  5. Det er rett og slett for jævlig hvor mye dritt dere to får på kort tid! Livet er urettferdig og så inderlig meningsløst innimellom. Tenker på dere og ønsker dere alt godt fremover. Det er godt å tenke på at dere har hverandre <3

  6. Livet er ikke for feiginger, det er beinhardt. Tung bør og lærdom må også bæres 😑 Syns dåkker hadde nok no ❤ Men dagene fremover må leves de og. Ønsker deg og dine de beste dagene fremover 👍 Det var godt og våkne til innlegg i bloggen i dag, var redd det ikke var noe der i dag. Du er laga av en helt spesiell oppskrift.
   Klem

  7. I stillhet sender jeg en klem. Den lander akkurat så nært hjertet som du klarer, og varer akkurat så lenge som den skal… ♡

  8. Tøffe tak, livet er virkelig ikke en dans på roser. 💔 skulle tru dere hadde hatt nok nå. 😔 sender styrkende tanker til dere i dagene fremover ❤️ Klem

  9. Ord blir fattige! Takk for at du deler. Du er flink til å formulere dine tanker og følelser. Håper at det hjelper deg ❤️

  10. Her og nu.
   Et begrep og et uttrykk mennesker omgir seg med og er i.

   Dokkers nu har vært øyeblikk omkranset av følelser og opplevelser. Dere var i glede, sorg, undring, forventning og spenning.
   Hva med nu, og det neste nu? Vil det det forrige nuet være sin egen realitet, akkurat nu er NUET i en annen innpakning.
   Ta vare på hverandre i det nye NUET.
   Stor klem❤️

  11. Vet du.. det er synd i dere. Det har blitt så alt for mye. Smerte og sorg bør ikke sammenlignes, ingen har mer rett på sorgen.. Medfølelse med kjærest, sender alle gode tanker til henne..

  12. God mårn 🌺 Har vært gjennom dette selv,var 6 mnd på vei 😢 Er mange år siden nå,men man har det jo i tankene enda. Sånn er det dessverre. Men som du sier,livet må bare gå vidre. Når man får sånn motgang,så blir man redd for å prøve igjen,for å få samme beskjed. Håper,og tror dere får det til,og at livet vil smile til dere 🌺
   Kjærest trenger å gråte,rase og få dette skikkelig ut,men husk,det gjør du å 🌺
   Leser bloggen din hver dag,og gleder meg til bryllupet 💞
   Husk,at størst av alt,er kjærligheten ❤️

   Ha en så super dag som mulig.
   Klæm fra Andenes

  13. Hei, det finnes ikke noen fasit på livet, men jeg synes det er bra at Datter vet og får vite. Det er mye værre å fornemme at noe er galt og ikke bli inkludert. Hun får med seg masse verktøy i bagasjen sin, som hun kan plukke fram og bruke når hun trenger det siden. Det tror jeg på. Unger tar ikke skade av motgang, så lenge føler seg trygg, får kjærlighet, og blir forklart hva som skjer.

   Ønsker dere alt godt ❤️

  14. Tror ikke det finns noen som r tøffere enn Dere. Har vært gjennom mye, men det dere takler er sykt trist. 💔💔💔❤️❤️❤️

  15. Trist d som skjer, men som du skriver.
   Livet må gå videre, d e egentli ingen alternativ.

   Ha en så fin dag som mulig. 🙂

  16. Livet er ikke for amatører. Tenker det må være lov å være sårbar- er man sterk for lenge- sprikker det uansett. Du trenger ikke å angre på at du fortalte det til din datter. barn trenger også å erfare livet på godt og vondt, de som blir skånet for sorg og negative følelser, får gjerne problemer med å takle det senere i livet. Stor varm trøsteklem til dere alle sammen <3

  17. Livet er ikke for pyser! Gode ønsker og varme tanker. Håper dagen blir så bra som den kan bli – for dere begge to.

  18. Det ble tøffe tak, igjen….
   Sender styrkeklem til Kjærest.
   Håper dere kjenner varmen som sendes deres vei.
   Vi er mange som tenker på dere.

  19. Det er bare å krumme nakken og gå på, men det er bare å rase, hyle og gråte.💔 😢 Sorgen er svart no, men det vil lysne. Sorgen over det som skulle bli, men ikke ble vil alltid være der. En lærer seg å leve med det. En gang. 😞Vet det. 😟 Ta vare på kjæresten og datter,og ta vare på deg selv også. ❤️

  20. Huff det her livet e langt fra enkelt. Ta vare på hverandre, snakk ilag, gråt i lag 😍go klæm til dokker😘

  21. Skjemmes over at jeg sytet og klagde på siden din over egne problemer. Ønsker dere alt godt i en tid som ikke kan være annet en grusomt tung.

  22. Jeg er veldig lei for alt dere går igjennom nå, og jeg sender mange varme tanker til dere. Grå er håpets farge – det er den eneste fargen som inneholder alle fargene i paletten. Stor klem sendes til dere <3

  23. Livet er ikke firkantet, og det er ikke for amatører❣️Måtte solen skinne på dere igjen om ikke alt for lenge🤞☀️❤️

  24. Av og til…livets veier er og blir uransakelige, og man lurer på når nok er nok. Ta vare på kjærest, datter og ikke minst dæ sjøl i de tunge dagan dåkk har foran dokker. Vit at ailt e lov, det e lov å være sint,trist,oppgitt og ailt på heile registeret, inntell at man greie å sette fotfeste igjen. Stor klæm

  25. Kjære kjære dere 💪 Lykke til videre, jeg er helt sikker på at en dag vil to nye blå streker gi dere ett nytt lys å se frem mot som en dag kommer vellskapt og så fin til dere, dere må dessverre bare vente litt lenger en det som var planlagt 😭 Men husk så heldig du er som er beriket med en vakker datter som står deg så nær 🥰 Gi din kjære og deg selv all den omtanke og kjærlighet dere nå trenger, og ikke minst må dere huske å ta i mot all omtanke og kjærlighet alle rundt dere vill gi dere🥰 Jeg heier på dere, selv om dere nå er litt usikre på når det blir bryllup gleder jeg meg til å følge dere 😉

  26. God klæm til dåkker i denne tøffe tia❤, ta godt vare på kverandre❤. Huff så tøft livet kan være😥

  27. God klæm til dåkker i denne tøffe tia❤, ta godt vare på kverandre❤. Huff så tøft livet kan være😥

  28. ❤️ Angre ikke på at du fortalte datter! Hun ville forstått at det er noe allikevel..og da blir hun bare usikker når hun ikke vet hvorfor. Det er mange ting jeg ikke har informert barna mine om i oppveksten deres, i troen at jeg beskyttet dem. Men det har ikke vært vellykket. Nå kan hun dele sorgen med dere..og forstå.
   Styrke- Klæmma til dere alle🌹

  29. Jeg har ikke opplevd å miste et barn. Kan bare forestille meg hvor jævlig det er. Jeg har dog vært gjennom det dere opplever nå tre ganger. Og det kan jeg skrive under på, det er ikke for pyser. Heldigvis er ikke dere pyser! Dere klarer dette også! Det heter seg at summen er total. Med andre ord, dere skal også få oppleve glede og lykke. Den kommer! ❤

  30. Goklem sendes t dokker begge..❤ Ekje så mykkje å sei, ainna enn at æ håpe livet blir snillere mot dokker fremover…❤ Varme tanka!

  31. Uff så dritt!
   Mange klemmer til dere alle!
   Det der er så kjipt å gå gjennom. Den lykkefølelsen når man drar på ultralyd, kun for å se (eller ikke se)❤️ Når hele livet plutselig raser foran dere.
   Det blir nok enda en gang en tung tid fremover for dere. Men dere er sterke, vær sammen, sørg sammen, og når hverdagen igjen blir fin gled dere sammen ❤️

  32. Man lurer av og til på hvorfor meg/oss. Har hatt mange prøvelser selv. Men nå går det fint. Har egentlig hatt noen fine år, de to siste, men har mange å savne ❤️❤️. Det er livet, noen får visst mye på en gang. Men man blir garva 😃. Håpe på fine tider for dere fremover. Klem 🌹🍀

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg