Eksklusiv rabattkode på Nellik!

Reklame | Nellik

Ser at de andre toppbloggerne, med stort hell, deler ut rabattkoder på Nelly, og jeg vil selvfølgelig ikke være noe dårligere. Da jeg av en eller annen merkelig grunn ikke har blitt kontaktet av en enste kleskjede slik at jeg kan strø rundt meg med rabattkoder i øst og vest, må jeg rett og slett ta saken i egne hender. Heldigvis er de ganske store. Hendene altså.

 

Nellik er vel et av de krydderne vi bruker utelukkende til jul og aldri resten av året. Det skjønner jeg godt, for det både smaker og lukter jul av det. Kjedelig å gå rundt å lukte jul i april liksom. Eller, kanskje ikke kjedelig, men heller litt rart. Jul er jul og nå er den jo her snart, og da trenger vi Nellik! Siden det lukter jul altså. Vi trenger det jo egentlig ikke. Livet leves godt uten, men siden dette er en reklame for Nellik ville det vært helt idiotisk å nedsnakke dette krydderet som har sin eneste gode måned i desember. Hadde vært litt dårlig gjort også. Man sparker tross alt ikke de som ligger nede.

 

Uansett, eksklusiv rabattkode på Nellik. Har inngått avtale med alle, i alle fall nesten alle, butikkkjedene om at det eneste du trenger å gjøre er å gå inn på en hvilken som helst butikk i hele landet og si det superhemmelige kodeordet: “Kokkejævel for president 2020!” (teit kodeord, men du vet disse reklamefolka…)  og du får mest sannsynlig en pose Nellik for en sinnsykt billig penge.

 

Gi Nellik en sjanse, det er snart jul!

23 kommentarer

Siste innlegg