Fødselen av avlyst

Overlegen er tilbake etter helgefri og har undersøkt Kjærest etter alle kunstens regler. Konklusjonen er at alle tegn til fødsel har stoppet opp og det beste er at vi kommer oss ut av dette rommet og vandrer rundt i verden til ting skjer igjen. Hotell er rekvirert og til alle dere som irriterte dere over at Helse Finnmark har betalt for min sykehuspysjamas; guess what, de betaler hotellet til meg også. Er det ikke både latterlig, uhørt og urettferdig?

 

Nei, jeg syns ikke det. Jeg mener det er helt fantastisk Norge også tar vare på far i en slik situasjon. Ja, det er ikke tvil om at det er og blir mor som har det verst i disse situasjonene, men det er faen ikke lett å være kommende pappa heller under slike omstendigheter. Nervene er i høyspenn 24/7.

 

Ikke le av oss mannfolk som bryr oss!

 

Det har skjedd store framskritt fra mitt første barn for 23 år siden og denne lille sjenerte krabaten. Før ble vi fedre knapt hilst på av jordmødrene, mens det i dag hører heldigvis hører til sjeldenhetene. Husker da min første sønn kom til verden. Da anbefalte jordmoren i Alta mor til å ikke skrive under delt foreldreansvar fordi jeg var så ung. Heldigvis hørte ikke mor på henne, men hun kunne gjort det. Mor hadde all makt siden vi ikke var gift.

 

Et slikt råd ville vært uhørt i dag selv om all makt fortsatt ligger hos mor.

 

Uansett, overlegen er bekymret for hva det gjør med psyken til et gravid menneske å leve på et lite rom sammen med meg 24 timer i døgnet, samt faren for blodpropp når man bare blir sittende og liggende i svangerskapets aller siste del, at hun har vurdert risikoen for korona for langt mindre enn de overnevnte tilfeller. Derfor ønsker hun at vi skal bo på hotell med alt det medfører av mosjon og adspredelse, og selv om jeg er glad i en god diskusjon så lot jeg dette passere uten kverulering.

 

Så da får vi se da om litt bevegelse kan får denne gutten til å skifte mening. Uansett blir det hyggeligere, for nå begynner vi faktisk å bli litt irriterte på hverandre. Det holder liksom nå kan du si 😉

 

Jepp, da gjenstår bare de aller siste prøvesvarene før vi drar ut i verden. Skriver hvordan det går med oss i kveld. (Kanskje vi til og med er tilbake på samme rommet)Resten av dagen dekkes på Instagram.

 

Vi smattes!

 

 

 

 

36 kommentarer
  1. Så flott😀 Kos dere og nyt denne siste korte stunden før det blir nattevåk og ammetåke (og masse mer kos❤️)

  2. Helt fantastisk ,tommelen opp for det norske helsevesen :=) og jeg unner dere det virkelig ,bare pass på så kjæresten får gå litt i trapper og ikke heis hi hi ,masse lykke til og kos dokke

  3. Så fantastisk! Kos dere og vi venter i spenning 💖 Blir bra for dere å lufte haue litt! Nyyyt hotell oppholdet!

  4. Dette er det jeg kaller å « få att på skatten». Det er en grunn til at skattenivået er som det er i Norge. Hadde du bodd i USA hadde du betalt deg ihjel på forsikringer for å få den samme rettigheten som dette. Så ha god samvittighet!! Å lykke til !!

  5. Fantastisk at det ble denne løsningen og bra dere får bli i byen.
   Så håper vi det ikke blir for lenge å vente.
   Ikke lest mye av det du har skrevet før nå men kommer til å følge med videre. Digger folk som klarer se litt skrått på ting selv om det er vanskelige ting.

  6. Ja det norske helsevesenet er fantastisk.
   Når vetla ble født i fjor var ho litt slapp så vi bodde på sjukehuset en mnd nesten. Vi fikk et familie rom hele denne tiden. Helt supert når du er en over nærvøs mor som har begravd 2 unger alt.

  7. Så bra at dere kommer dere ut og får litt luftforandring. Håper dere kommer inn på sykehuset igjen da når tiden er inne.
   Og det er helt på sin plass at dere får dekket hotellet.
   Lykke til videre.

  8. Så bra at dokker får lufta dokker å se andre ting enn de likje romme ❤💙 ønsker dokker en strålende dag og nyt “friheten”❤💙

  9. Og så få vandre rundt i vakre Hammerfest da😃 kan vel ikke bli bedre når det ikke blir det dere venter på…..enn så lenge ☺😍⚘

   1. Blir ikke fødselen satt i gang på fredag når det er termin?? jeg synes jeg leste noe slikt, håper du skriver her og, for oss som ikke er på Instagram, men bra at dere får komme på hotell.🌹🌹🌹🌹

  10. Kos dere på hotell, her er det viktigste å tenke forebyggende. Det å holde mor i bevegelse. Og ikke minst forebygge fars økende vekt 😜 Kos dere med god samvittighet.

  11. Det høres ut som ei veldig god løsning, bra at de ikke kom på at dere måtte reise hjem til Alta igjen. Kos dere på hotell – og masse lykke til!

  12. Hei dere flotte 2(3…), sånn kan det gå, nyt tiden sammen på hotellet, plutselig melder gutten sin ankomst, dette blir så spennende!
   Gode tanker og klemmer så lenge❤😃

  13. Fantastiske helsenorge 👍👍Kos dere masse på hotell, å lykke til med fødselen når den kommer i gang😊

  14. Så bra dåkker får komme ut av rommet og ut idet fri , til han finner det for godt å komme ut til sine fantastiske foreldre.
   Håper blir tatt vare på så du får komme inn igjen, før siste fase av fødselen,i disse korona tider, lykke til😍

  15. Så deilig å få komme ut litt å trekke frisk luft og bevege seg på litt større område👏👏👏👍🥰
   Del lille kommer når han er klar og dere må bare nyte de siste dagene før sjefen kommer😏👶
   Ha en fin uke🌞
   Godklem å lykke til🎈🎈👶💕

  16. Åhoi, nå går vel hun som klaget på sykehusklærne helt i fistel. Hotell for deg? Altså, betal din halvdel av senga selv. Hun, som nileser bloggen din (sammen med dilletanta), burde virkelig ha fått med deg at du også er innlagt, men mulig de ikke får kritisert på samme måte da? Så forresten at hun hadde fått ønsket sitt oppfylt, profilbilde på øverste rekke.

   Jeg synes det er fint de tar vare på deg også. Du trenger det nok like mye som kjæresten, i allefall psykisk. Ingen som ikke har mistet et barn har den fjerneste anelse om hvordan det er og følger deg livet ut, så de kan klappe de store gapene sine godt igjen (kanskje det blir litt mindre vind og da?) og være lykkelige over at de ikke vet. Og at de “slipper” å bo på hotell og vente i nervøs spenning.

   Kos dere, gå tur og bare nyt siste dagen i tosomhet. 20.10.20, for en fin dag å bli født på.

    1. Bien, hvem hun der? Tror du skal lese kommentaren min en gang til.
     Eller jeg kan gjenta for deg, dette skrev jeg; Ingen som ikke har mistet et barn har den fjerneste anelse om hvordan det er og følger deg livet ut, så de kan klappe de store gapene sine godt igjen (kanskje det blir litt mindre vind og da?) og være lykkelige over at de ikke vet. Og at de “slipper” å bo på hotell og vente i nervøs spenning.

     Hvordan får du ingen til å bli hun der? Egentlig burde det stått Alle og ikke ingen, men fortsatt ingen nevnt ingen glemt😉

  17. Så flott at dere fikk komme ut en tur og i tillegg får bo på hotell. Kos dere max, og så får vi håpe at ventetiden ikke blir for lang. ❤️ Helsenorge er topp 👍🏼😄

   1. Skulle bare mangle at far ikkje får bli på sykehus/hotell når det er så lange reiseveier.
    Fødselen kan sette igang og være over lenge før far nådde fram!
    Og pysjamasen er jo bare på lån. Det koster ikkje skattebetalerne mer enn såpa og litte granne slitasje på stoffet…

  18. Dette var godt nytt å høre💕. Må jo føles helt fantastisk å slippe ut av sykehus cella dåkker har vært innestengt i no så lenge👌. Få trekke litt frisk god luft,ikke minst få en god spasertur😍. Ønsker bare at dåkker må slippe å vente helt til termindatoen før det skjer noe. Sender en god tålmodighets klem til kjærest å deg❤💙

  19. Høres ut som en god plan ! Blir godt med litt forandring både på det ene og på det andre planet for dere 😊💞 ! Og det er ingen grunn til å føle noe som helst slags skyld for hverken sykehusinnleggelse eller hotell. Det er bland annet for å ha rett til det at vi betaler skatt.

  20. Skulle bare mangle at far ikkje får bli på sykehus/hotell når det er så lange reiseveier.
   Fødselen kan sette igang og være over lenge før far nådde fram!
   Og pysjamasen er jo bare på lån. Det koster ikkje skattebetalerne mer enn såpa og litte granne slitasje på stoffet…

  21. Selvsagt !! , skal det være som dette . Kos dere som best dere kan . Drit i bedreviterne .
   Er så glad på deres vegne 😊.

  22. Kos dere på hotell med god samvittighet ! Dere har vel også betalt skatt 😁 Lykke til med innspurten ! Det venter en fantastisk «premie» 😍

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg