Glamorøs storbytur med toppblogger

Kjærest hadde gledet seg. Komme seg litt bort fra kulden og mørkets rike. Ikke en ferie, men en pust i pakken. En pause. Gjøre litt andre ting enn vanlig. Kanskje shoppe litt. Dra ut og spise. Dusje sammen. Hva vet vel jeg. Jeg er ikke kvinne. Jeg er, og det har jeg faktisk bevis for selv om jeg har et feminint frontparti, en mann og jeg er ikke her for å kose meg. I alle fall ikke glugg i gjel. Her må det skrives!

 

Kjøpte litt mat på Prixen på Oslo S for å samle krefter til nok en bloggpost. Krever faktisk litt energi all denne skrivingen, og da er det viktig med påfyll før en går helt tom. Topp hotell forresten. Enkelt og sentralt, og midt i sentrum. Genial plassering av skrivebordet. Da kan jeg sitte her og skrive litt mens Kjærest gjør sine ting i sengen.

 

Neida, vi skal straks dra ut og få oss noe skikkelig mat. Kom gjerne med anbefalinger hvis du er herfra. Vi liker indisk, asiatisk og søramerikansk best, men vi er åpne for det aller meste. Artig å prøve noe nytt når man først er her. Du kan si mye godt om nordlysbyen Alta, men variasjonen i restaurantjungelen er kanskje ikke det som trekkes fram først.

 

Hva jeg skal ha på meg i morgen? Ikke spør så vanskelig da, men det er heldigvis lenge til i morgen. Nesten et helt døgn. Kjærest har selvfølgelig alt klart, men hun ser jo deilig ut bare hun tar på seg en strisekk. Det kreves litt mer arbeid med meg. Heldigvis blir vi begge sminket i morgen tidlig på GMN og den sminken kommer jeg IKKE til å ta av meg, he he.

 

Kommer sikkert med en liten oppdatering i løpet av kvelden hvis jeg får tid. Er jo tross alt eggløsning og det er grenser hva en og samme mann rekker over. Vi får se.

 

Vi smattes!

54 kommentarer

Siste innlegg