Hele Hoftepluss på halv pris!

Reklame | Hoftepluss

Ordføreren i Alta gikk i går ut og truet med å stenge ned Alta på ubestemt tid. Vel, gjett hva, vi har ikke råd til enda en nedstenging! Det var bare  på hengene håret, og med blod, svette og tårer, vi kom fra det med et slags liv i behold i fjor.

 

Lønna mi er halvert og vel så det. To årsverk er kuttet bort (med naturlig avgang). Vi har hatt innkjøps- og reparasjonstopp i hele år. Vi bruker bare hansker på den ene hånden. Julebord og sommerfest avlyst. Det er liksom ikke flere sparetiltak igjen å gjøre.

 

Men vi kan selge! 😀

 

Før nedstengingen i fjor solgte vi alt til halv pris, og fikk inn et par hundre ekstra tusen på det. Vi solgte med tap, men vi fikk i alle fall inn midler som holdt oss i live til NAV tok over lønna til de ansatte.

 

Nå gjentar vi suksessen! 😀

 

Hele denne uken får du absolutt alt av butikkvarer på Hoftepluss til opp til 75% rabatt. Vi gjør det for å få inn penger til en eventuell nedstenging. Dessuten er det jo litt artig å gi både nye og gamle kunder litt tilbake som et slags takk for at de har holdt liv i oss gjennom hele pandemien.

 

Vi skal IKKE falle nå på oppløpssiden! 

 

 

Dette er en typisk “svinn-vinn”-situasjon. Vi får inn penger og du kan sikre deg de lekreste produkter til en svimlende lav pris. Hørte jeg noen si julegaver her?

 

Velkommen til Hoftepluss og Amfi Alta!

(Men hold deg borte hvis du har symptomer. Hold ellers god avstand og vask/sprit hendene til huden nærmest går i oppløsning 😉 )

 

Vi smattes!

 

 

Kulinarisk hilsen

Kokkejævel

Kjøpmann

 

HVA SKAL VI HA TIL MIDDAG?    FACEBOOK        INSTAGRAM        NETTBUTIKK          PODKAST        YOUTUBE       KONEMOR

 

Del gjerne innlegget 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg