HelvetesSild
- 1 bøtte (1350g) Toro Signatur Kryddersildfilet
(Kan ikke sammenlignes med noe som helst annet på markedet, men bruk vanlig kryddersildfilet hvis du ikke får tak i) - 50 g skrelt hvitløk, raspet og hakket
- 500g rødløk, skivet
- 250g purreløk, ternet fint
- 500 g lettrømme
- 1000 g vanlig majones (kan halveres hvis du ønsker en “tørrere” sildesalat
- 75 g presset sitronsaft
- 1 ss sukker
- 2 ts grovmalt pepper/peppermix
- 1 ss Kokkejævels viltkrydder (Vanlig kan også brukes)
- 2 ts tørket timian
- 1 potte fersk gressløk (kan sløyfes)
- Skyll sildai kaldt vann og la den renne av seg på papir
- Bland sausen sammen med løk
- Kutt opp silda i ca 1/2 cm strimler
- Vend inn i sausblandingen
- La Helvetessilda stå i kjøleskap i alle fall til dagen etterpå. Aller best er den etter 4-5 dager.
Holdbarhet: Minst 2-3 uker i kjøleskap
3 kommentarer
Takk for oppskrift! God jul!
Takk takk, skal absolutt prøves



Vil samtidig ønske deg en riktig god jul
Takker på varmeste, den se «jævlig» god ut. Prøver den.
God Jul til deg og dine

og lykke til med vekttap

