HelvetesSild

HelvetesSild

  • 1 bøtte (1350g) Toro Signatur Kryddersildfilet 
    (Kan ikke sammenlignes med noe som helst annet på markedet, men bruk vanlig kryddersildfilet hvis du ikke får tak i)
  • 50 g skrelt hvitløk, raspet og hakket
  • 500g rødløk, skivet
  • 250g purreløk, ternet fint
  • 500 g lettrømme
  • 1000 g vanlig majones (kan halveres hvis du ønsker en “tørrere” sildesalat
  • 75 g presset sitronsaft
  • 1 ss sukker
  • 2 ts grovmalt pepper/peppermix
  • 1 ss Kokkejævels viltkrydder (Vanlig kan også brukes)
  • 2 ts tørket timian
  • 1 potte fersk gressløk (kan sløyfes)

 

  1. Skyll sildai kaldt vann og la den renne av seg på papir
  2. Bland sausen sammen med løk
  3. Kutt opp silda i ca 1/2 cm strimler
  4. Vend inn i sausblandingen
  5. La Helvetessilda stå i kjøleskap i alle fall til dagen etterpå. Aller best er den etter 4-5 dager.

Holdbarhet: Minst 2-3 uker i kjøleskap

 

 

 

 

 

3 kommentarer

    1. Takker på varmeste, den se «jævlig» god ut. Prøver den. 🎄God Jul til deg og dine🧑🎄🎅og lykke til med vekttap👏👏👏

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg