Jeg overtar eiendom i Frankrike +700 000 Euro!

Jeg gir mye av meg selv og får derfor mye tilbake av mine følgere. Det setter jeg utrolig stor pris på. Ble likevel overrasket over at jeg har beveget noen såpass mye at de ville gi meg hele arven etter seg selv på dødsleiet. Det er nesten ikke til å tro, men det er det. Jeg kan ikke gjøre annet enn å takke og love å forvalte formuen på best mulig måte <3

 

Jeg får mange slike e-poster. Historier fra folks liv. Jeg trodde jeg har hatt det tøft, men det er ingenting i forhold til hva denne hjertegode kvinnen har måttet gjennomgå. Jeg er en ærlig person, derfor gjengir jeg e-posten her:

 

 

Hvordan har du det? Jeg er Chantal Diliberto fra Nantes, Frankrike.

Jeg sendte deg denne e-posten bare fordi e-posten din forteller meg at jeg kan stole på deg. Jeg har mange problemer og vil gjerne betro meg til noen jeg ikke kjenner. Jeg trenger råd jeg er syk, jeg har kreft som har spist bort i flere år. Legen min fortalte meg i går at det ikke var håp om liv for meg. Jeg må overlate tingene mine til noen før de dør.

For fire år siden, i en bilulykke, mistet jeg mannen min og to døtre. Jeg er alene. Jeg skriver ikke et testamente fordi jeg ikke vet hvem jeg skal velge som arving. Jeg ga til de fattige, enker og foreldreløse.

Nå som jeg snart skal dø, leter jeg etter en ærlig person. Noen som kan ta sjansen min og bruke den veldig bra. Det er å si etter min død, fortsette å gjøre det humanitære arbeidet med pengene mine, jeg har en formue på rundt 700 000 euro Hvis du er en ærlig og ansvarlig person, kan jeg gi deg ansvaret for å forvalte eiendommen min etter dødsfallet. Jeg må stole på deg for din alder. Har du familie og barn? Til tross for min formue hadde jeg ingen sjanse i livet. Jeg mistet mannen min og de to døtrene i en alvorlig trafikkulykke i Paris. De døde og forlot meg alene i møte med livet.

Men jeg har fortsatt tro på Herren Jesus. Jeg håper å leve lenge. Så, fortell meg hva du gjør som en jobb i livet?

For å motta midlene må jeg sette deg i kontakt med banken hvor midlene er for prosedyren å følge!

Vennlig hilsen !!!

Chantal Diliberto

26 kommentarer

Siste innlegg