Mamma, vi er glad i deg, hold deg hjemme!

Regjeringen forlenget i dag nedstengingen av Norge til, i beste fall, over påske. Dette gjør de for å beskytte oss alle, men først og fremst folk i din aldersgruppe og oppover, samt mennesker med underliggende sykdommer av ulikt slag. Vi er veldig redde for deg og vet du jobber hjemmefra. Likevel skal det ikke mer til en en tur på butikken før du kan bli smittet. Hold deg mest mulig hjemme. Få varer levert på døra om det er mulig. Gå turer, men gå de helst alene og hold god avstand til andre mennesker. Hold deg for guds skyld unna kjøpesentre og andre steder med økt smitterisiko!

 

Ja, det er både ensomt og kjedelig å bare være hjemme, men akkurat nå er det nødvendig. Skal vi få dette til må vi alle sammen være flinke og følge de råd som blir gitt. Vi har ikke annet valg før det eventuelt kommer en vaksine eller en medisin. Vi vil ikke miste deg, mamma! Du har ennå mange gode år igjen. Hold deg hjemme så kan vi heller møtes når snøen smelter og sommeren kommer. Vi vil for alt i verden beholde deg så lenge som mulig og ikke la et simpelt lite virus ta knekken på deg, så hold deg bare hjemme i trygghet.

 

Vi tenker på deg hver dag og lover å bli flinkere til å ringe deg. I alle fall sende deg flere meldinger. Du vet jeg ikke er så glad i den telefonen. Hadde vi bodd i Molde skulle vi i alle fall kommet på besøk og snakket med deg gjennom vinduet, men vi hadde ikke kommet inn og risikert å smitte deg. Stay safe, stay at home!

 

Glad i deg <3

6 kommentarer
  1. Ja bra ! Har sjøl en gutt som er multifunksjonhemmet med alvorlig astma. Sett stor pris på de reglan som bli iverksatt.
   Fin blogg! Skulle du ikke fått inn litt mer reklame så du også får tjene godt av bloggen din 😊
   Det synes no eg du sku 🙏
   Du har jo flust med damer og noen menn som følger deg så d kunne blitt litt penger av det 🌟
   Ha d så godt 🌸🌸

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg