(Påske)lammekrydder UTEN sukker og salt!

Reklame | Kokkejævel.no

Et krydder spesiallaget for lammekjøtt, men er egentlig en skikkelig god allrounder. Fantastisk god til kylling og kalkun også!

Til stek og lammelår bruker du 1 ss lammekrydder pr kg kjøtt. Gni godt inn i kjøttet minst en dag før steiking.

Tips! Prøv å lag rømmedressing med dette krydderet!

Tips 2! Lag marinade av 1 dl Supreme, (flytende rapsolje med smørsmak), 1 ts salt og 1-2 ss lammekrydder

Innhold: Timian, rosmarin, hvitløk, persille, sort pepper, gressløk, chili og karry madras

Nettovekt: 30 gram

 

Kjøpes HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg