Pizza- og pastakrydder UTEN sukker og salt!

Reklame | Kokkejævel.no

Eksepsjonelt god på pizza, og helt nydelig til nær sagt alle pastaretter, både de med og de uten fløtesaus.

Husk at pizzakrydder alltid skal drysses over pizzaen ETTER at den er stekt. Dette fordi tørkede urter fort mister smaken etter varmebehandling OG at tørkede urter fort blir svidd. Så, nå vet du det. 🙂

Innhold:
Oregano, basilikum, persille, sort pepper, timian, fennikel og løk.

Nettovekt: 30 gram

Bestilles HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg