04.10.20 kl. 10:28

Vi gikk å lå oss som “normalt” i går. Det vil si at jeg gikk ned i senga og Kjærest kom ned for å hente pute og dyne. Den siste uke har hun sittet i sofaen og sovet. Ligging har vært umulig siden lille “Dexter” presser slik på magesekken i slik grad at det genererer spying i liggende tilstand.

 

Jeg sovnet nærmest umiddelbart og sov helt fram til ca kvar over fem. Hadde svettet hele natta, så gikk og tisset , før jeg tok en dusj. Ikke en lyd fra Kjærest, så tipper hun også sov. Gikk og la meg igjen. Satte på Abels tårn og hørte et par minutter før jeg igjen ble bevistløs.

 

Det neste jeg husker er at jeg slår opp øynene og stirrer rett i klokka. 10:28. Herregud, jeg har forsovet meg! Skulle jo vært på jobb for lenge siden. Ungdommene skulle komme klokka 10:00. Har startet med vasking på søndager i stedet for at elevene skal stå så lenge på kvelden. Lettere å kombinere jobben med skolen da.

 

Sto opp. Så at Kjærest fortsatt sov. Leste lappene hun hadde skrevet til meg. En ting er i alle fall sikkert: Dama er skikkelig glad i meg! Det er gjensidig.

 

Kom meg ned på jobb og ungdommene var godt i gang. Kjenner jeg vil drikke kaffe med Kjærest nå så stikker hjem nå så kan jeg heller komme tilbake i ettermiddag. Ungdommene klarer seg utmerket.

 

Ha en strålende sålende søndag!

 

Hæ, klickbait sier du? Skrev jo bare datoen og klokkeslettet jeg sto opp. Kan jo nesten ikke bli kjedeligere overskrift. 😉

13 kommentarer
    1. Hva med å bygge opp hode enden på senga slik at hun ikke ligger flatt. Legge bøker under bena på sengen . Det kan ihvertfall hjelpe . Det ville jeg tro er bedre enn å sitte å sove.

      1. Du også😡😡😡 æ gikk og laga mæ stor kaffekopp for å læs hele fødselsstory og se på koselige bilda av prinsen Som ble født🤣🤣🤣🤣🤣🤣
        Snakk om å bli rundlurt🤪🤪🤪

    2. Toilling 😂 Å æ som trudd…va væl tænkt at æ skulla tænk akkurat d 🤣 Ikke rart ho e gla ti dæ 😄

    3. Kjenner til det med å få til å ligge i slutten av svangerskapet.
      Bra dokker får sove.Du trengte å sove lenge.
      Ha en fin søndag.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg