10 tips for bedre analsex!

Våren har omsider kommet til kulden og mørkets rike og jeg sitter nå ute på verandaen og soler en vinterbleik, og koronafeit, kropp. Det har vært mye kunder i dag, tror faktisk det har gått litt over stokk og stein, men vi gjør så godt vi kan. Fortsatt har vi redusert bemanning for å komme oss helskinnet over kneika, så jeg håper på forståelse for det. Selv om alt tilsynelatende er over, så merkes to stengte måneder godt på bankkontoen.

 

Kjærest sitter nede på kontor- og hobbyrommet og forbereder seg til eksamen. Datter har jeg kjørt til sitt andre hjem for et par timer siden. Kyllingfiletene ligger i steikepanna og synder i krydder og fett og gode smaker og venter på kvelden. Jeg har det bra. Jeg har det faktisk veldig bra. Det gir meg litt dårlig samvittighet, ganske mye for å være helt ærlig, men slik er det og slik må det være. Jeg har blitt glad igjen. Denne gangen også.

 

Ble du skuffet over overskriften? Klikket du deg inn i håp for å finne det aller siste innen rumpekos? Noen nye teknikker eller redskaper? Sorry, men jeg skulle bare teste om det faktisk var noen som lot seg lokke og om det i det hele tatt er noen som tør å innrømme at de klikket seg inn bare for å sjekke ut tipsene. Ja, jeg ler så jeg rister. God humor har jeg aldri hatt, men ja, dette er klikkbait så det synger, men ingen i hele verden  kommer til å klage 😉

 

Ønsker dere alle en bakpå aften!

 

 

25 kommentarer

Siste innlegg