2 år på jorden

Reklame | Kokkejævel.no, hele Norges eventyrbutikk!

I dag skal han feires, han som på egenhånd klarte å fange solen, og lyse opp en hel slagmark der restene av en familie lå stødd, skadeskutte, kalde og livredde.

 

I dag skal verdens tøffeste, kuleste, snilleste og peneste lille storebror feires, og da hører selvsagt gode kaker med!

 

Heldigvis vet jeg om en bok med over 60 fantastiske oppskrifter på både kaker og desserter. Den inneholder blant annet oppskriften på verdens desidert saftigste gulrotkake. Akkurat den oppskriften finner dere også gratis her på bloggen. Klikk bare på Verdens saftigste gulrotkake.

Ønsker du å sikre deg knallgode kaker og desserter til en hver anledning, kan du kjøpe den HER

 

Glasuren er ostekakekrem farget i kongeblått. Det store to-tallet, hjertet og de to “lollipoppene” som stikker opp bak kaketoppen Happy Birthday, er laget av farget marengs, (oppskrift i boka), som hun sprøytet ut med en tipp, og  “stekt” på 100 grader varmluft et par timer. De ulike perlene dere ser er: Ocean Bubbles, mikroperler og blå småperler.

 

De små, blå sjokoladene har hun støpt selv. Da bruker hun decomelts-sjokolade eller non-temp-sjokolade som hun støper i en konfektform som ser ut som små sjokoladeplater. Selve kaka har hun satt på en sølvbrett som hun fant HER. Til slutt, (eller midt i prosessen, hva vet jeg), har hun brukte cakedrip som renner ned langs kantene.

Det ble mange linker her nå, men vet utrolig mange er interessert  i de små detaljene, så jeg tok meg tid til å linke til alt som jeg vet jeg vil få spørsmål om. Etter jobb kl 16:00 skal jeg hente Datter der hun bor og kjøre hjem og feire lille Storebror.

 

Håper dere alle får en helt vidunderlig lørdag!

 

PS! Hun har bakt en “eventyrkake” til, men den regner jeg med hun etter hvert legger ut på sin egen BLOGG

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg