Aller siste innspurt!

Reklame | Kokkejævel

Da var søndagen kommet. Jeg har hatt mange uker på meg, men har enten ikke rukket eller hatt overskudd til å sette meg ned å skrive de siste kulinariske tipsene, samt det aller siste kapittelet. Nå har jeg kokkekniven så og si på strupen, og bare MÅ gjøre det, for om bare tre dager skal boka i trykken, og både redaktør og grafiker må få tid til å sette inn de siste endringene.

 

Boka er allerede forhåndsolgt i rekordmange eksemplarer, og det er kanskje ikke så rart. Dette er virkelig en bok som ikke bare blir stående i hylla, men heller en bok som man har bruk for hver eneste dag. Siden boka inneholder over 75 middagsretter, så er den naturligvis suveren som tipsbok når man lurer på hva vi skal ha til middag, men er også et oppslagsverk når du skal lage disse klassiske rettene som helstekt lammelår, perfekt stekt juleribbe med knasende sprø svor, saftig nyttårskalkun osv., osv., osv.

 

Bestiller du HER får du en signert utgave på, (hvis Posten gjør jobben sin) utgivelsesdagen 3. september. Bestiller du DER får du akkurat det samme. Jeg gjør ikke forskjell på folk. (Ha ha, så artig…)

 

Nå må jeg skrive!

 

Kulinarisk hilsen

Kokkejævel

Småstresset kokebokforfatter

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg