Forhåndssalget har startet! :D

Reklame | Kokeboka til Kokkejævel!

Forhåndsbestill signert og rabattert førsteutgave HER

 

HVA SKAL VI HA TIL MIDDAG?

Skikkelig god, hjemmelaget mat som ALLE kan lage!

Oppskriftene er skrevet av en kokk som har levd med KRONISK tidsklemme i 25 år.

 

De fleste av oss river oss vel daglig i håret, noen til og med til blods, mens vi stiller oss det evinnelige spørsmålet: «Hva skal vi ha til middag i dag?»

 

Vi ser oss desperat rundt etter hjelp. Vi ber samboere, ektefeller, tilfeldige elskere, hva vet jeg, om hjelp. Men alle svarer akkurat det samme: «JEG ANER IKKE!»

 

Jeg ble far for første gang da jeg var 19 år, og snart har jeg faktisk 30-års jubileum som småbarnsfar.  Selv om jeg har jobbet i hundre og helvete i alle disse årene, så har det alltid vært viktig for meg å ta vare på den norske matkulturen som jeg selv vokste opp med, og servere ungene god og hjemmelaget mat i  alle fall i fem av ukens dager.

 

De første årene var det litt tidkrevende, og jeg måtte ofte forberede maten dagen i forveien for at vi skulle rekke å lage middag mellom jobb og fritidsaktiviteter. Det fantes jo ikke en «magisk» bok den gangen, med oppskrifter på god hjemmelaget mat på 30 minutter, men etter hvert som jeg ble en flinkere og flinkere kokk, så ble også middagslagingen lettere.

 

Jeg har også personlig lært mye på disse snart 30 årene med middager som ikke bare jeg syns er gode, kjappe og sunne, men som ungene faktisk spiser. Det nytter ikke å tvinge ungene til å like noe eller stappe maten ned i halsen på dem som de var en gås.. Da dreper du bare matgleden og dessuten skaper masse dårlig stemning rundt bordet. (Mulig du får en telefon fra Barnevernet også…)

 

I denne boka får du oppskrift på over 75 gode, sunne og hjemmelagde middager som både ungene liker og ungdommene kan lage hvis du sparker dem litt i ræva. (Det burde man for øvrig gjøre oftere, både sparke dem i ræva og barbere bort dunputene som vokser under armene deres). Alle rettene  er stort sett tradisjonelle norske retter, men med et aldri så lite magisk og moderne Kokkejævel-dryss over seg der det er nødvendig. Det høres jo fader meg klin umulig ut!

 

Ja, det gjør det, men slik er det ikke. Det er nettopp derfor jeg har skrevet denne boka: for at hvilken som helst relativt oppegående person over 16 år i dette landet skal kunne lage seg skikkelig god middag hver eneste dag.

 

I tillegg til å inneholde over 75 gode, kjappe og relativt sunne middagsforslag, så er boken også et oppslagsverk for potetretter, varme sauser, dressinger og det mest vanlige middagstilbehøret som passer til flere retter.

 

Forhåndsbestill signert og rabattert førsteutgave HER

 

Denne boka er ikke skrevet for pensjonerte  mesterkokker med alt for god tid, men til helt vanlige folk so en eller flere ganger (i uka) har stilt seg spørsmålet “Hva i fa*n skal vi ha til middag?” Boka er selvskreven som innflyttergave til ungdom som flytter for seg selv for første gang, men også som fødselsgave til nybakte småbarnsforeldre. (Eller foreldre generelt med kanskje liiitt for mange toroposer i kjøkkenskuffen 😉 )

Jeg kommer til å gi denne boka til alle framtidige konfirmanter i min familie og omgangskrets. (Mulig mine egne unger får en bitte liten slant penger i tillegg, sånn for husfredens skyld…)  Selv om maten er skikkelig god, så er oppskriftene enkle og lette å både følge og forstå.

 

Må også innrømme at jeg mange ganger i løpet av arbeidet med denne boka selv har gått inn på oppskriftene når jeg har laget middag, spesielt når jeg har stått litt fast på sauser og slikt. Greit med en bok med masse forskjellige sauser som er like kjappe å lage som posesaus.

 

Jeg er så stolt over å kunne tilby til dere boksen jeg selv har ønsket meg i alle år!

 

Forhåndsbestill signert og rabattert førsteutgave av “Hva skal vi ha til middag?” HER

 

 

Foto: Frikant

PS!
Oppfordrer alle som forhåndsbestiller boka om å kommentere på FB at de har bestilt, for jeg trekker nemlig ut fem sirupsaltede fenalår, inkludert fenalårstativ, blant alle som forhåndsbestiller via mine kanaler. Setter også utrolig stor pris på om du hjelper meg litt i markedsføringen og deler innlegget 🙂

 

Forhåndsbestill signert  og rabattert førsteutgave av “Hva skal vi ha til middag?” HER

 

 

Kulinarisk hilsen

Kokkejævel

Spent kokebokforfatter

35 kommentarer

Siste innlegg