Årets beste dag! :D

Det er slett ingen automatikk i at det kommer kunder selv om du åpner en butikk. Du kan ha så gode og spennende varer du bare vil, kommer det ingen inn den døra har du tapt. Enkelt og greit.

 

I dag har det virkelig kommet folk inn den døra! Det har på ingen måte vært kødannelse, men det har vært et relativt jevnt sig helt fra klokka 10 til klokka 18. Folk er på jakt etter unike julegaver, og plutselig har de fått en butikk nesten midt i byen som fører slikt.

 

Jeg er alltid nervøs i ukene før jul. I min lille nisjebransje er det vinn eller forsvinn hvert eneste år. Føre tradisjon og kvalitet, samtidig som man også evner å fornye seg ved å ta inn noe nytt og spennende. Fjorårets suksess virker aldri året etter.

 

Du må ha teft, flaks og mage til å gamble. Mye av julematen, slik som spekemat av kvalitet, er svært dyrt i innkjøp. Det betyr at påslaget må være mindre for at du skal få varen solgt. Som igjen betyr at du må selge mye av den aktuelle varen for å tjene penger. I det hele tatt, veldig spennende!

 

Hvordan det går med hodet? Jo, takk som spør, det er like jævlig som i morges, men det lar seg heldigvis bedøve litt av paraligin, ibux og 4 Rignes Lite.

 

Folkens, takk for at dere finnes og takk for at dere leser det jeg skriver. (Og beklager for at jeg har skrevet så lite de siste ukene). Nå skal jeg ta en koronatest. Siden hele familien har vært syk i ukevis, og det er så mye smitte der ute for tiden, så tar jeg en hurtigtest annen hver dag. Bare for å være sikker.

 

 

 

 

3 kommentarer
  1. Så kjekt å høyra at du har hatt mykje besøk i dag! 🙂 vel fortjent med opptur!!
   Håpar formen kjem seg fort, og at du óg dine går ei passe travel, og skikkeleg fin førjulstid i møte! 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg