Årets villeste fangave!

Jeg sto og lagde pizza med en helt revolusjonerende god pizzasaus, (mer om det senere) da det plutselig ringte på døra. Ute på trappa sto det en ung kvinne med en gave i hånden. “Denne er til deg” sa hun. “Jeg er superfan, men du trenger ikke åpne den opp foran meg, det blir for flaut”. Så ble hun borte like fort som hun kom.

 

Ukentlig får vi gaver fra fans over hele landet og vi setter utrolig stor pris på dem alle sammen, men jeg kan ikke lage blogginnlegg om dem alle. De aller fleste får personlige takk, men denne gaven var så utenfor alt annet jeg så for meg da jeg åpnet den at jeg må dele den med dere!

 

Kjærest var på butikken, så jeg fortsatte med min revolusjonerende gode og enkle pizzasaus til hun var tilbake. Den spruter litt. Viril pizzasaus kan du si 😉

 

Kjærest kom hjem og vi var klar til å åpne årets sprøeste fangave.

 

 

 

Jeg er vel på mange måter blitt en slags “rekekonge” og er nok den som selger mest av alle. Dette hadde denne fantastiske unge kvinnen fått med seg og sydd gaver til hele familien. I reketema! Er det ikke het fantastisk? Reke-scrungy til Datter.

 

Reke-body til framtidig Sønn

 

Reketruse til Kjærest. Kanskje ikke verdens beste illustrasjon på en kvinnetruse, men absolutt artig.

 

Og selvfølgelig en rekeboxer til sjølvaste rekekongen!

 

En helt fantastisk artig gave. Tusen, tusen takk du ukjente kvinne. Og tusen takk for at også du husket Datter når du lagde gaven. Da blir jeg ekstra glad. 🙂

 

Var ikke dette en utrolig artig gave å få en lørdags kveld?

 

34 kommentarer

Siste innlegg