Babygråt fra badet

Sto opp tidlig i dag. Tenkte jeg skulle rekke å lese den relativt friske responsen på mine siste blogginnlegg før jeg dro på jobb. Var skikkelig trøtt. Var ikke i seng før nærmere ett. Lang dag på jobb selv til meg å være. Timene blir liksom bare borte der nede. Sovnet som en stein da jeg først fikk veltet meg inn under dyna. Våknet ikke før jeg absolutt måtte og det var som vanlig for tidlig.

 

Sto opp og listet meg ut av rommet, eller i alle fall listet meg så stille som en trøtt mann på over 115 kg klarer å liste seg, slik at ikke Kjærest skulle våkne. Hun trenger ikke å stå opp klokka fem bare fordi hun tilfeldigvis ble sammen med en idiot, Hun hadde dessuten første skoledag etter ferien i dag. Kjenner jeg blir glad bare av å skrive om den dama. Hun var så fin og flink i går på personalmøtet når hun hadde sin presentasjon. To nydelige stykker mennesker pakket sammen på 162 cm. Herregud som jeg elsker henne!

 

Gikk i dusjen for å spyle av meg natten. Da hørte jeg det fra stellebordet hans rett ved siden av dusjen. En baby som gråt. Han? Hvem ellers kunne det være? Det varte ikke lenge, men lenge nok.  “Hei, pappa. Du er god nok. Vi vet du elsker oss. Ikke bry deg om dem som mener du er en dårlig pappa.

 

Så var det over like fort som det hadde startet. Jeg dusjet ferdig og gikk opp og leste i kommentarfeltet alle overgrepene jeg har begått som far. Alle overtrampene. Noen vurderte til og med om det jeg holder på med var lovlig. I bakhodet hadde jeg ordene fra det lille sekundet med gråt, “Hei, pappa. Du er god nok. Vi vet du elsker oss. Ikke bry deg om dem som mener du er en dårlig pappa.

 

Plutselig et voldsomt brak fra underetasjen. Faktisk så voldsomt at jeg spratt opp og sprang ned for å sjekke om  alt var ok med Kjærest. Hadde ikke orket hvis ikke. Alt var greit. Ingenting var ødelagt. Ingenting var flyttet på. Bare en lyd. “Hei, pappa. Du er god nok.

 

Kjærest sov fortsatt. Datter var ikke her. Katta var fortsatt ute. (Frivillig, hun kan komme og gå som hun vil. Ikke halshugg meg for det også, det er mildt ute.)

 

Det var bare meg. Og lyden. “Hei, pappa. Du er god nok!

 

Ja, alt dette skjedde, men jeg har det naturligvis ikke på film. Det min tolkning, eller kanskje til og med ønsketenkning jeg formidler. Det gjør meg ikke til en kynisk jævel på klikkjakt likevel. Er litt lei det der beskyldningene egentlig. Bare fordi jeg har mange lesere så kan jeg omtrent ikke skrive noe som helst uten å bli beskyldt for skittent spill. Takk til dere som tror på meg 🙂

Nå må jeg dra! Flyplassen neste og i morgen tidlig kan du se min vakre mamma på God Morgen Norge! Mulig jeg også stikker innom, men man vet aldri med disse oppblåste primadonnaene, he he 😉

 

Neida, skriver sikkert noen ord til dere i kveld når jeg kommer til hotellet 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

32 kommentarer
  1. Var ikke ønsketenkning. Var klar beskjed fra han ❤️ De snakker til oss når dem ser at vi virkelig trenger det❤️ De lar oss bare vite at dem faktisk er rundt oss og passer på oss😊 og god pappa, god samboer, og ikke minst en fantastisk flott mann med hode og hjertet på rett plass. 😊

  2. Vær så snill å ikke la knøtthodene fra Bl.a. kvinneguiden påvirke deg. Dette er det de kan; sitte og kritisere bloggere.

   1. Kjære Asbjørn.

    Jeg har fulgt deg siden første innlegg og elsker din blogg. Kjempekoselig å få lov å følge deg og bli kjent med din lille familie gjennom dine innlegg.

    De siste dagene har jeg lest kommentarene du har fått….og helt ærlig blir jeg litt skremt. Hva er det med mennesker som misforstår og vrir og vrenger på alt som blir skrevet. Du har jo hele det siste året fått mye pes. Dere som legger igjen sånne kommentarer…..hva tenker dere på egentlig. Tenker dere på at Datter leser disse kommentarene? Noen av dere mener til og med at han bruker sine døde gutter for klikk på bloggen.

    Har dere lest hva hans blogg skal handle om……livet mellom måltidene. Han skriver om det som skjer i hans liv….som er viktig for han. Noen av kommentarene er jo direkte mobbing. Om du er uenig i det han formidler….så er det sikkert lov og si det. Men kommenter innlegget og ikke han som person.

    Jeg forstår at når man blir såpass kjent som Kokkejævel har blitt så vil det alltid være kommentarer som ikke er hyggelige. Hvorfor heller ikke se på det han har greid å få til. Ikke rart mannen er stolt. Han har skrevet en BOK. Fantastisk er det. Hadde jeg ikke vært ufør så skulle jeg kjøpt meg den. Men bøker er dyrt. Er det misunnelse som gjør at noen må skrive stygge ting når Kokkejævel føler seg stolt og lykkelig over 1 plassen på listene. Spiller det da noen rolle hvem liste det er? Han lå på 1 plass….og klart han har lov å være stolt og vise det på på bloggen. Er jo det den skal handle om…..selve livet. Om du ikke liker Kokkejævel og hans blogg….Hvorfor bare ikke la være å lese. Det er jo lett og sitte bak et tastatur og spy ut masse dritt. Men jeg forstår ikke hvorfor.

    Dette ble langt og kommer sikkert masse dritt etter dette svaret også. Men Kokkejævel får bare slette om han ønsker.

    Kjære Asbjørn jeg er så glad på dine vegne over alt du har fått ti. Ønsker deg lykke til på gmn i morgen. Og lykke til med Kjærest og ditt bryllup og fødsel og barnedåp. Forresten skjønner jeg ikke åssen du har fått tak i en sånn vakker jente🤪😉❤.
    Joda…er litt pen du og da😁😉

    1. Supert innlegg Hilde. Så enig med dæ🥰
     Godt å se og høre at det finnes fedre som faktisk bryr sæ, alt for mange som bare velger ungene sine vekk etter brudd… Ja, finnes mødre også men desidert flest fedre som bare lever livet sitt etter ett brudd og ikke bryr sæ om ongan. Derfor er det helt fantastisk å følge Asbjørn og faktisk få bekreftet at det finnes noen brae fedre rundt om 🥰 Stå på Kokkejævel første gangen æ skriv hær inne men har fulgt dæ lenge👍😃💐 Lykke til i morgen.

  3. Åh, så godt❤
   Jeg hadde en gang noen som tydeligvis mente at det var kjedelig at jeg lå på sofaen og tok meg en ettermiddagslur, for to ganger våknet jeg av kremting og en sterk følelse av en utålmodig tilstedeværelse😅

  4. Ååå❤️Ja e det ikkje godt at han e med deg? At han sei ifra?
   Trur du må sjite litt i alle de kommentaran som prøve å disse dæ, du veit, du kan og du prøve. Ka meire kan man førlange?
   Heie på dæ, og glede meg til å se intervjuet av deg på god morgen.

  5. Ønsker deg en flott tur til Oslo😍. Gleder meg til God morgen Norge i mårra👍. Har ikke fått lest alt av de negative kommentarene du har fått. Vi har hatt besøk i helgen,da lar eg være å sittet så mye med dataen🤗. Du kan trygt heve deg høyt over alle surmaga folk,vi så har fulgt deg lenge vet at du skriver rett fra hjertet,og du er en fantastisk pappa og kjærest💕. Kos deg på turen,blir stas å se din mamma på TV🤗

  6. Du stoooore min😲 Skulle man trodd på alle beskyldninger og all negativiteten som står om deg, så har du vært bura inne for lenge siden🙈 Og sikkert aldri kommet ut igjen heller😂 Nei, sett en stoooor strek over alt dette tullet med en diiiiiger sprittusj✏️✏️✏️, og fortsett med den helt unike skrivinga di. Elsker å lese bloggen din hver eneste dag👍 Og dette er den ENESTE bloggen jeg leser, og har lest i hele mitt liv😊

  7. Æ syns du bare skal fortsette med det du gjør Asbjørn 👍👍gje f…. i surmaga og misunnelige kommentarer😉

   ……og så håpe æ at nån av dine lesere kan stikke innom « mammapåhjul» bloggen. Ho treng nån for tida for å si det sånn🌸

  8. Æ trur på dæ, æ heie på dæ og digge bloggen din!! Drit opp i alle de skitkasteran som ikke e fornøyd uten at dem får slengt ut sin misnøye! Janteloven som gjør sæ gjeldene, uten tvil!
   God tur til Oslo, ha det hyggelig i lag med din mamma og nyt stuinnan det gir dæ❣❣

  9. Jeg har lært at har du ikke noe godt å si om folk, ja da holder du kjeft. Det er nok en del nett-troll som skulle vært minna på det…
   Og du er mer enn bra nok, både som kjæreste, pappa, blogger og kokkejævel! 😊
   Gleder meg til å se deg og mamma i GMN i morgen! 😀

  10. Hei hei! Sporadisk bloggleser her. Leser ikke bloggen din fast,men er eneste bloggen jeg leser😅 fortsett med det du gjør! Du er god nok! Å overhode ikke bry deg om de som kritiserer å mobber. Samme navna som går igjen på det har jeg lagt merke til…
   lykke til på TV😃

  11. Skriv det du vil, når du vil 😊 Det er DIN blogg! Med tanke på den ryggen/ isjiasen din: prøv å ta deg en gåtur i terrenget! Det er den beste medisin. Jævla morfin altså! Har hatt store problemer sjøl med prolaps og stråling ned i en fot. Å gå tur er ikke det første man tenker på når smertene står på som verst, men jeg lover: det hjelper!! Men viktigst: i terrenget, og ikke på veg! God bedring, fortsett å skriv. Jeg leser hver dag 😊

   1. Hvem har sagt at jeg ikke skjønner reaksjonene?Jeg skjønner de negative reaksjonene meget godt, men jeg er ikke enig i konklusjonen. Forskjellen mellom meg og deg er at jeg ikke på død og liv føler behov for å trekke min sannhet ned over ørene på deg. Jeg respekterer din mening selv om jeg ikke deler den. Ser også det er skrevet rundt forbi at det er utrolig at “så mange” ikke forstår hvor galt dette er. Når tusenvis av mennesker mener noe er riktig og et titalls mener det er feil. Hvem er de dumme? Jeg vet hva du vil svare, men mitt svar er INGEN.

    1. Du trekker din sannhet over barnet ditt.
     Du svikter som omsorgsperson, og nei, det er ikke godt nok!

     Og dumme? Er det vi som er 12 år?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg