Blir det for mye selvskryt, egenreklame og tusen, tusen takk?

Reklame | The Kokebok, "Hva skal vi ha til middag?"

Dere som har fulgt meg en stund vet at dette er en til tider svært personlig blogg. Ja, jeg skriver åpent og ærlig om død og angst,  sorg og savn, depresjon, ensomhet og fandens oldemor. Jeg forteller hvordan det virkelig er å kravle helt nederst i gjørma og gispe etter luft. Det blir jeg ofte hyllet for.

 

Like ærlig er jeg når jeg klorer meg oppover til overflaten. Når flytevesten er på og pusten tilbake. Når jeg bare fosser fram og vasser i land med rak rygg. Riktig nok er ryggen proppfull av prolapser, men man venner seg til alt. Har opplevd langt verre ting.

 

Midt oppe i all denne elendigheten får jeg til ting. Sola skinner tidvis kraftig på meg. Ja da, noen av ungene mine er døde, men se på Lillebror! En fantastisk liten skapning som til tross for alt, eller nettopp derfor, bare kom og lyste opp livet mitt i så sterk grad at jeg klarte å sette meg ned og skrive kokeboka jeg selv alltid har ønsket meg. Den selger som varmt hvetebrød for tiden, og hvem vet, kanskje blir det høstens storselger.

 

Kropp selger, men det sto ingenting i influenserboka om HVILKEN kropp, så jeg bare tråkker til med en råsjans!

Alt dette deler jeg også med dere. Signingsferder, bestselgerlister og gode tilbakemeldinger. Og jeg takker og bukker og tusentakker og bukker igjen, neier og tusen takker igjen.

 

Hva hadde du gjort hvis du hadde gitt ut en bok og den bare ble revet vekk? Hadde skrevet om det, skrytt litt og håpet at den skulle selge enda mer, kanskje til og med til himmels?

 

Jeg gjør det! Jeg håper The Kokebok, “Hva skal vi ha til middag?” kommer til å selge så mye at trykkeriarbeiderne legger seg totalt utmattede på rygg med beina sprellende i været og trygler om nåde. At den blir gitt til både barn og barnebarn i julegave.

 

At den kan gi meg en framtid som kokebokforfatter uten et eneste stort mediehus i ryggen. At folk oppdrager at dette er oppskrifter som virkelig er noe helt for seg selv, og at bøkene av den grunn blir populære.

.

Dere får bære over med meg om jeg skriver mye om boka for tiden. For meg handler det faktisk om død eller liv. En ny framtid i alle fall. En framtid der jeg kan leve av det virkelig kan brenner for og kan, nemlig virkelig god mat som alle kan lage!

 

Hva hadde du gjort hvis du hadde gitt ut en bok og den bare ble revet vekk? Hadde du skrevet om det, skrytt litt og håpet at den skulle selge enda mer, kanskje til og med til himmels?

 

Dere får bare bære over med meg i denne perioden. Det er mye som skjer, og enda mer som kan skje, framover, så jeg kan ikke annet enn å bare peise på.

 

Tipper du hadde gjort akkurat det samme hvis du hadde vært meg. 🙂

 

Til slutt vil jeg takke alle dere som reklamerer for boka på deres egen facebook, Instagram eller andre kanaler! Det gjør meg både glad og stolt! Det er den aller, aller beste reklamen, nemlig fornøyde kunder som forteller det videre til andre. Tusen, tusen takk for at dere gidder! 🙂

 

 

Kokkejævel

 

 

The Kokebok, “Hva skal vi ha til middag?”,  kan kjøpes for kun 349,- inkl. frakt eller “klikk og hent” hos

ARK

og

NORLI

(I skrivende stund har Norli signerte bøker)

 

eller

KOKKEJÆVEL.NO

men hos meg koster boka 399,- + frakt

 

PS! Hvis du allerede har kjøpt bøker som ikke er signert, så signerer jeg naturligvis dem også når jeg kommer. 🙂

26 kommentarer
    1. Kjempefin bok så skryt i vei! Du har virkelig grunn til å skryte av deg selv og vi til å skryte av deg! 😍

    2. Skryt med god samvittighet😃har allerede testet ut noen gode oppskrifter👏Helt toppers kokebok,har nå bestilt fire til som mine voksne barn skal få😊de er heldige for deres bøker er signert,det var ikke min😊

    3. Det er bare å skryte i vei og du har all grunn til å være stolt av arbeidet ditt og boka. Ligger nok mye mer arbeid bak ei slik bok enn vi som ikke har skrevet bok forstår. Så lenge du ikke tråkker på andre så er det ikke for mye. Det er når du tråkker på andre at det blir for mye. Det har tidligere vært eksempler på det dessverre når du rakker ned på ansatte samtidig som du fremhever deg selv med at du går på jobb med prolaps etc. (Du tar helt sikkert ikke kritikken, men slik opplevde jeg det). Så lenge du holder deg for god til det så er det bare å skryte i vei😊 gratulerer med flott bok😊

      1. Takk! Du har helt rett, kritikken om at jeg rakker ned på andre tar jeg overhodet ikke. At jeg i en kanskje i overkant ærlig blogg skriver at jeg går på jobb selv om jeg er proppfull med ikke bare en, men to prolapser, kan kanskje virke skrytete, men vil ikke si at jeg tråkker på ansatte for det. Hadde jeg vært vanlig ansatt, så hadde jeg jo alxri i verden gått på jobb, men det er nå en gang en, mener jeg, sjefs lodd å holde skuta over vannet, uansett vær.

        1. Å fortelle at en ansatt er hjemme fordi hen er litt pjusk og i samme åndedrag fortelle at du selv går på jobb med prolaps, er å henge ut et annet menneske. Uavhengig om jeg kjenner hele historien eller ikke. På din blogg ble det mennesket hengt ut.

          1. Det var ikke slik det var, men hvis vi likevel tar utgangspunkt i din tolkning så er det umulig å henge ut en som ingen vet hvem er. Jeg kan eksempelvis ikke henge ut deg på, for det er ingen andre enn deg selv som vet hvem du er. Det er også helt korrekt at du ikke kjenner hele historien, bare tar utgangspunkt i et ord, “pjusk”, i en blogg som handlet om helt andre ting, men det stemmer at jeg er opptatt av arbeidsmoral.

            1. Ja ja…ser ingen hensikt i å argumentere videre med deg. Boka di er iallefall i hus, og den ser flott ut. Lykke til med videre salg😊

    4. Jeg har kjøpt boka og er meget fornøyd.
      Hadde det gått an å få en til hvor du skrev feks : Hei , Sindre lykke til med å bli kokk!!
      Han er 10 år .
      Haster ikke men gjerne før jul.
      Hilsen en kokk fra sør.

    5. Hei!
      Denne kokeboka var virkelig super😊 Æ har maaange kokebøker av diverse kokker, men denne var en av de bedre👍

      Hilsen en forhenværende kokk😊

    6. Jeg fikk kokeboka i posten for et par dager siden, og i dag har jeg lest den fra perm til perm! Fantastisk flott kokebok, med masse flotte oppskrifter! Liker de artige kommentarene dine! ❤️ Denne boka kommer til å bli utslitt her i heimen, og vurderer sterkt å kjøpe den til mine voksne barn i julegave!

    7. Ditt liv, din blogg. Jeg hadde HELT klart gjort som deg å skrevet om det, det er lov å være stolt! 😊 ikke din skyld at ting må merkes med reklame, du snakker jo bare om det som skjer i livet ditt. Akkurat som alle andre 🤗

    8. Henta boka i postkassen, kl 1840. Kl 19.45 hadde jeg allerede handlet inn til første rett.(Ja,jeg ble sulten når jeg så i boka😂)
      Har nettopp fortært nydelige karbonader med løk og hvitløkssmør smurt på grovbrød og deretter stekt…fulgte oppskriften til punkt og prikke. Jessu fader..det smakte godt! Gleder meg til mer testing!

    9. Hehe. Du må bare si : Ikkje føle å skryte men æ e kokkejævelen, kokebokforfatteren himself! 😃

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg