Bloggen ødelegger forholdet!

Klokka er 05:22. Lørdag og frihelg. Jeg våkner, slår øynene opp og snur meg. Strekker ut armen for å berøre det aller deiligste. Bort fra Kjærest og mot mobilen for å sjekke bloggen! Jeg, som heller skulle snudd meg andre veien og gjort det menn er skapt for å gjøre, nemlig grafsing, klåing og produsering av unger, men neida, ikke denne idioten. Her skal det blogges! Her skal man kreke seg opp av sengen før seks og gi alle kjærtegnene til et tastatur i stedet for en ryggtavle og det som kanskje enda edlere er. Kjenner faktisk jeg blir provosert over meg selv og min prioritering. For en dust!

 

Jeg tar litt i, spesielt i overskriften, men det er jo litt sant også. Klokka er ennå ikke seks på en frilørdag og jeg sitter her oppe i stua og skriver om hvor teit jeg er som ikke ligger nede i sengen nå jeg faktisk har muligheten til det. Fruktfatet står klart kan du si. Eller ligger da, prøver å skrive korrekt norsk, men poenget er det samme. Vet du hva? Jeg går og legger meg igjen og gjør alle de rette tingene!

 

Den oppskriften jeg hadde tenkt å legge ut kan godt vente enda noen timer. Ingen visste om den uansett og hadde jeg ikke nevnt den hadde du ikke tenkt på den i det hele tatt, men nå gjør du det. Merker du det?

 

 

En dust med elendig prioriteringsevne som Vixen-vinner? Stem på han HER

 

 

40 kommentarer

Siste innlegg