Dere har nominert meg til TRE Vixen-priser !!!

Det er nesten ikke til å tro, men tett mann, 44, fra Nord, har, (tusen takket være dere vakre mennesker som har stemt meg opp og fram), havnet i semifinalen, og kan, (igjen med deres hjelp), bli finalist i Vixen awards 2021 i, hold dere fast, hele TRE kategorier!

 

Årets gullpenn

Årets business 

Folkets favoritt

 

Jeg skal ikke filosofere på hvorfor dere stemte meg fram i nettopp disse tre kategoriene, men jeg vil i alle fall takk dere fra dypet av det nord-norske hjertet mitt, for dette var virkelig stas! Og faktisk veldig uventet. Hadde ingen forventinger i år. Klart jeg hadde håpet på en nominasjon eller to, men hele tre hadde jeg ikke sett for meg. Ikke i det hele tatt faktisk.

 

Her ser dere Konemor, ChristineEmilie, og meg på scenen på Gamle logen i 2020 da jeg vant prisen “Årets nykommer”. Uten henne er jeg ingenting. Absolutt ingenting.

 

Hvordan i all verden skal vi så få meg gjennom det trange nåløyet og helt  til finalen? Vel, to av prisene, “Årets gullpenn” og “Årets business” er det juryen som kårer, men “Folket favoritt” er det DERE som avgjør HER

Litt usikker om dere kan stemme bare en eller flere ganger, men det finner dere fort ut.

 

Jævla TYNN jeg var!!!

 

På forhånd, tusen, tusen takk, ikke bare for at du stemmer på meg, men for at du leser meg. At du bryr deg. Om oss.

 

Vil du ha meg i finalen må du stemme på meg HER 

 

Kokkejævel

EDIT
Man kan stemme så mane ganger man bare orker helt fram til 30. september kl. 12:00 😀

20 kommentarer

Siste innlegg