Det aller, aller, aller sykeste jeg har vært med på!

Reklame | Omtale av egen bok

Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal skrive. Nesten 2000 bøker. Kjøpt og betalt av ekte mennesker før de i det hele tatt har holdt boken i sin hånd, bladd i den og funnet ut at dette er noe for dem. De har bare kjøpt den. Fordi det er jeg som er forfatteren og fordi de mener, vil jeg anta, skriver godt og fengslende.

 

Jeg er fullstendig overveldet, for ikke å si overrumplet. Da Datter, Kjærest  og meg kom oss bort på Kagge forlag etter en kjapp tur på Burger King, (ikke spør) så ble vi møtt av hele forlaget  på rød løper og velkomstrop. Herregud, tenkte jeg etterpå, vi fikk jo ikke tatt bilder, he he. Utrolig koselig og veldig uventet. Kagge forlag gjør i alle fall stas på forfatterne sine, det er i alle fall sikkert!

 

Så var det rett i arbeid! 1000 bøker skulle signeres. Nesten like mange i morgen. Her var det ingen tid å miste! Jeg ville skrive et lite “visdomsord” i hver bok, men der satte forlaget seg på bakbeina. Det ville jeg verken rekke eller klare. Prøv selv å skrive navnet ditt 1000 ganger og pluss på noen visdomsord. Jeg fattet fort tegningen for å si det slik 😉

 

Fikk kranglet meg til å i alle fall få skrive signaturhilsningen min, “Vi smattes!” Det er jeg veldig glad for! Da ble det plutselig langt mer enn bare en signatur. Dette er jo tross alt ikke bøker som skal selges, men bøker som allerede er solgt. Disse fantastiske menneskene, mine aller største fans, dere skal vite at jeg ikke kjedet meg et sekund. Forlaget sa jeg kom til å bli “drittlei”, men sannheten er at selv om jeg ble sliten, veldig sliten, så tenkte jeg på et menneske for hver gang jeg sendte boken “til høyre”.

 

For slik var det lagt opp. Jeg satt i midten og  på min venstre side sto det en flink ung herremann og pakket bøkene ut av kartongene gjorde bøkene klare for signering, og på min høyre side sto det en ikke mindre flink herremann og pakket bøkene tilbake i kartongene. 33 bøker pr kartong. 30 kartonger. Tusen takk for hjelpen gutter! Uten dere hadde jeg sittet der til langt ut i september. Fy Fader dere var RÅ!

 

1000 bøker. 10 penner. Ferdig.

 

Og mens jeg er i Oslo og leker populær forfatter så eksploderer selvfølgelig glasset  over den ene varmedisken på FyFader. Maten  i fire av seks disker må kastes. Nesten hundre kg med mat, men la oss ikke fokusere på det negative, nå er vi på SIGNINGSFERD!  😀

 

4. august kommer boken ut i alle landets bokhandlere. Jeg er utrolig spent på mottagelsen og håper inderlig at dere, kjæreste lesere, vil bidra med anmeldelser av boken på sosiale medier og blant venner og kjente. Det hadde jeg satt ufattelig stor pris på. Det slippes tusenvis av bøker ut denne høsten og da gjelder det å synes. Jeg er heldig. Jeg har dere. Og der er jeg evig takknemlig for <3

 

I morgen tidlig er det i gang igjen. Nesten tusen bøker til like mange mennesker skal signeres. Etterpå skal jeg intervjues av en journalist fra Dagsrevyen. De skal lage et innslag om meg og boken. Takker ikke nei til det for å si det slik!

 

Nei, nå får bok være så mye bok den vil, for vi skal ut og spise oss fete. I alle fall mette. Datter bestemmer restauranten og da blir det en tacorestaurant like ved her vi bor. Helt greit for meg. Jeg er bare en enkel sjel fra Vesterålen og har ingenting i mot taco. Heller ikke når jeg kan spise på Michelin-nivå. Datter har talt og det er helt greit.

 

Alt godt!

Kokkejævel

Forresten, hvis dere vil se meg i “levende live” på dere å inn på storyen min på Instagram. Trykk HER eller DER og dere overføres på magisk vis automatisk 😉

 

Vi smattes!

 

 

 

 

 

 

61 kommentarer

Siste innlegg