Det har dessverre skjedd en feil med alle rabattene!

Reklame | Julegavebutikken Kokkejævel.no

Jeg lovet dere opp til 40% rabatt på omtrent hele julegavebutikken på black friday, men det viser seg at jeg rett og slett har misforstått kampanjeregelverket, for da jeg programmerte inn tilbudene på torsdag kveld kom jeg i skade til å tidfeste dem helt fram til midnatt i dag, første søndag i advent. På vegne av meg selv, Konemor, Lillebror og Datter, både hun inne og hun utenfor magen, vil jeg beklage på det aller sterkeste. Det var aldri i vår hensikt å lure dere til å handle billigere enn dere må.

Nå som skaden først har skjedd vet jeg ikke annen råd enn å bare gjøre det beste ut av situasjonen og fortsette å tilby omtrent hele julegavebutikken til opp til 40% rabatt hele søndagen. Siden jeg er på jobb nå har jeg naturligvis døra åpen i fall det skulle ramle noen innom. Alle de feile tilbudene gjelder derfor også fysisk i butikk, ikke bare på nett.

 

Velkommen til julegavebutikken Kokkejævel.no! Og beklager igjen at alle tilbudene gjelder ut hele søndagen. Det er flaut, men jeg har både opplevd og vært åpen om langt verre ting, mange ganger, så dette tar jeg med forholdsvis godt humør.

 

Riktig fin første søndag i advent!

 

 

Mandag – Søndag

10:00 – 18:00

 

Fra og med i dag holder vi åpent HVER ENESTE DAG fram mot jul.

Velbekommen til julegavebutikken i Løkkeveien 2!

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg