Reklame | The Kokkejævel
Hamburger er godt og bearnaisesaus er godt. Hvorfor ikke bare blande dette sammen og håpe at det til sammen blir dobbelt så godt? tenkte jeg da jeg gikk forbi saushyllen på butikken i går. Det kan jo ikke bli grusomt. Det ble faktisk kjempegodt!
Enkel bearnaiseburger
1 pk kjøttdeig
1 pose bearnaisesauspulver
2 dl kald melk
1 ts grovmalt pepper
(1 ts salt hvis du har kjøpt kjøttdeig uten salt og gjerne ellers også hvis du ikke har høyt blodtrykk)
Du kan også kna inn 1 ss potetmel for ekstra binding, mene er egentlig ikke nødvendig
Kna inn pulveret i kjøttdeigen og spe på med melken. Blir ganske bløt, men den skal henge godt sammen. Knar du for lite blir burgeren kornete i konsistensen. Press ut burgere i passe størrelse og brun dem forsiktig i stekepanne. Bak dem så i ovnen på 225 grader i ca 8 minutter eller til burgeren er gjennomstekt. Gjerne med noen skiver bacon på toppen. Alt blir bedre med bacon!
I stedet for pommes frites delte jeg noen mandelpoteter i to, et par-tre gulrøtter, en løk og noen hvitløksfedd og bakte det sammen med olivenolje, salt, timian og pepper i ca 25 minutter på 225 grader i ovnen. Veldig, veldig godt!
Enkel BBQ-dressing på 20 sekunder
1 dl lettrømme
1 dl majones
2 ss Heinz BBB-saus
Rør godt sammen. Fantastisk god dip!
Disse burgerne er like kjappe å lage som de frosne du kjøper i frysedisken, men smaksforskjellen er enorm!
IKKE GJØR DEG TIL KJELTRING FOR EN ENKEL BEARNAISE-BURGER!
Dette er en originaloppskrift fra sjølvaste Kokkejævel, og alle Kokkejævels oppskrifter koster min. 2 kroner pr oppskrift, ev. 100 kr for et helt år. Dette er en ordning basert på tillit, men kulinarisk tjuvpakk som nekter å betale for seg vil oppleve Kokkejævels veldig vrede, og det vil kastes en gastronomisk forbannelse over både deg og hele din slekt sju slektsledd fram i tid. Edder og galle kan også forekomme. Trolig å både bøtter og spann.
Har du problemer med 2 kroner som engangssum, så tilbyr vi naturligvis en nedbetalingsplan som begge parter kan være fornøyd med, og du vil være kvitt gjelden i løpet av få år.
Ikke gjør deg til kjeltring for et par kroner! Gå inn på VIPPS og skriv KOKKEJÆVEL (ikke telefonnummer) og betal for godsakene. Betaler du 100 kroner så kan du bruke så mange oppskrifter du vil i et helt år!
Vi smattes!
Det der va kjempegreier,hadde i litt potetmel og et egg,reduserte melkemengden..supert,skal prøve en anna saus neste gang.
Det ser deilig ut, setter stor pris på at du gir tips om enkle retter som ikke tar all verdens tid å lage. Blir nok middag en av dagene her i heimen.
Er ikke du kokk da? Hva for noe skvip er dette??
Gubben sier jeg må gi deg en stor tommel opp siden også du mener at ALT blir bedre med bacon
. God helg.
nam nam — takk for at du deler
Tusen takk, det her blir dagens middag
Litt sliten etter div, div, så i dag blir det enkel middag. Det høres kjempe godt ut

God helg og god bedring til kjærest
Ooohoiii
takk for tips 
Den skal prøves, så enkelt.
Ser helt nydelig ut. 
Den ser kanon god ut, må prøves.
Det så kjempegodt ut
kan jeg bruke karbonadedeig? Kjøper aldri kjøttdeig pga fetter, men det er vel der smaken ligger
Kan bruke karbonadedeig, men du svarte vel egentlig selv
Trodde det var forbudt blandt kokker å bruke pose saus
Kokkejævel bryr seg overhodet ikke om hva som er rådende kulinariske normer
Min mann som har vært kokk, sier alltid; det er gode kokker som har utviklet Toro sine sauser! Og så har han en dæsj av noe i tillegg og det blir topp!
Ja, Asbjørn burde nok heller ha jobbet i det vi kaller industrien.
Her har der gått helt galt….
Æ slit med gubben som ikke liker bernaisesaus, må vel lure det i ute å si Moe. Men kan jo prøve med peppersaus
Ja, eller jegersaus
Lurte på hva jeg skulle ha til middag i dag. Tror jeg har der meste til denne oppskriften. Tror du jeg kan bruke kjøttdeig av elg? Så jo så godt ut!
Ja, det tror jeg blir kjempegodt!
Tusen takk, det her blir dagens middag
Litt sliten etter div, div, så i dag blir det enkel middag. Det høres kjempe godt ut

God helg og god bedring til kjærest
Ja, dette er superenkel middag!
Mmm, det så godt ut
Smaker enda bedre
Dette må prøves. Takk for oppskriften.


Bare hyggelig