Et helt år på topp!

I dag er det akkurat ett år siden, 12. september kl. 17:10,  jeg skrev mitt aller første blogginnlegg, Les det HER, som dagen etter førte meg rett inn på topp 5-lista. To dager senere var jeg på 1. plass og der ble jeg hengede. I begynnelsen var det litt stas, jeg innrømmer det. Jeg, tett mann 42,5, Norges mest leste blogg lissom. Dag etter dag, uke etter uke. Folk i omgangkretsen sendte meg screenshots av listeplasseringer og Mamma var så kry, så kry, og delte omtrent alt som ble skrevet om meg i media. For media fattet jo også litt interesse for denne helt ordinære, men samtidig ekstraordinære. mannen fra nord som bare dukket opp fra intet.

 

De fleste, inkludert meg selv, regnet nok med at jeg ville dale på listene når “nyhetens interesse” hadde lagt seg og “sympatilesingen”, som onde tunger kalte det, etter Lille Vakres død hadde gitt seg. Vel, slik gikk det ikke. Jeg er fortsatt her, og de siste måneden har jeg nesten vært limt til 1. plassen. Egentlig er det nesten ikke til å tro.

 

I begynnelsen var bloggen en slags virkelighetsflukt for meg. En ny og spennende arena der jeg kunne skrive om livet mange opp- og nedturer og om mat og om tant, fjas og fjolleri. Om hverdag og fest. Blod, svette, sykdom og tårer. Sorger og gleder. Forventninger og illusjoner som brister. Livet slik det leves av en mann i Alta.

 

Av de tingene jeg har valgt å dele har jeg vært dønn ærlig. Jeg har av og til klett meg helt naken og vist fram hele mitt følelsesregister. Av og til har jeg sikkert vært for ærlig eller delt litt for mye. Når man skriver en ekte personlig blogg så er grensen mellom det personlige og det private av og til vanskelig å få øye på. Det kan være lett å tråkke litt feil og det har jeg sikkert gjort. Da pleier jeg å legge meg flat og beklage. Det syns jeg man skal gjøre.

 

Det var ikke bare skrivedelen av bloggingen som hjalp meg til å fokusere på noe annet enn jobben og Katastrofen, men også listeplasseringer, lesertall osv. Slike viktige uviktige ting. Litt som fotball. Et fullstendig teit opplegg med masse vokse mannfolk som løper rundt på en gressmatte, men veldig mange tar det dødsalvorlig likevel. Mennesket trenger adspredelse. Jeg er et menneske.

 

Hva vil jeg egentlig med bloggen? Jeg er Norges mest leste mann med som regel 30-40 000 faste daglige lesere. Veldig ofte også opp mot 60 000. Det er flere lesere enn de aller fleste lokalaviser i Norge. På et år har jeg hatt 13 435 sidevisninger fra 1,9 millioner mennesker. Likevel har jeg så langt valgt å være tilnærmelsesvis reklamefri. Da står jeg helt fritt til å skrive om absolutt alt jeg ønsker samt at beskyldninger som at jeg selger mine barn både de levende og døde, mister troverdigheten fullstendig siden jeg ikke selger reklame direkte. Dog helt uten sannhetgehalt er det jo ikke, for jeg mottar jo penger fra blogg.no som de, så temaet er absolutt interessant, men argumentasjonen er litt hul. for da kan jeg j aldri skrive annet enn fjolleri og fjas hvis jeg skal unngå å tjene penger på tunge temaer. Vi lar den ligge.

 

Det er så artig at så mange av dere har fulgt meg helt fra starten! Dere er så flinke til å kommentere, dele og trykke “liker” på FB. Det har gjort meg mer synlig enn mange andre, da FB sin algoritmer da gjør at jeg viser oftere. Det skal dere har så mang slags takk for, men den største takken skal dere ha for at dere faktisk leser meg. At mine ord som jeg til sammen bruker så mye tid på, blir lest av dere og at dere blir engasjert over det jeg skriver, enten i positiv eller negativ retning. Det gjør meg stolt, ydmyk og faens så glad!

 

En annen ting jeg er stolt over med denne bloggen er at jeg har kommet dit jeg er i dag uten å skrive et eneste negativt ord om noen andre. Jeg har ikke trampet meg oppover mot toppen. For meg er dette viktig, for jeg er glødende opptatt av mobbing og at man skal behandle andre mennesker skikkelig. Jeg er velsignet med en kropp som er en utømmelig kilde til masse god selvironi. Det syns jeg er sinnsykt mye artigere enn ironisering over andre og sarkasme. Ikke på denne bloggen!

 

For meg er det viktig å vise at menn også har følelser og jeg prøver å ordlegge disse på en ekte og ubehandlet måte. Mine skildringer er som regel ikke fargelagte. Fasade finner du lite av på denne bloggen. Jeg tror vi får et bedre hvis vi tør vise verden hvem vi egentlig er. Jeg er Asbjørn Sandøy, Kokkejævel. Jeg sutrer ikke, men jeg forteller deg hvordan jeg har det. Uansett om jeg er glad eller trist.

 

Det var så mye mer jeg skulle skrevet, men Kjærest står og peker “sint” på klokka og beordrer meg til å avslutte. Vi skal kjøre nå. Kirkenes. Bryllup. Tror det tar 7-8 timer å kjøre dit. Svigerfar kjører. Jeg planlegger å sitte i baksetet og jobbe. Henger etter så sinnsykt på så mye. Da er det greit å sitte i baksetet. Har dessuten ikke lov til kjøre langtur med de medisinene jeg går på uansett.

 

Bla, bla, bla, herregud, ET ÅR PÅ TOPP! Det er helt vilt. Nå som det er så ekstremt mange forskjellige sosiale medier, så skal det litt til å bryte gjennom “lydmuren”. Onde tunger hevder det var så mye høyere lesertall før i tiden, men mange av disse “leserne” var falske, dessuten var ikke konkurransen så stor. NRK hadde jo også enormt mange flere seere før i tiden da det bare var dem. Slik er det.

 

Nå MÅ jeg gå! Tusen takk igjen for at du leser meg. Håper du kan skrive litt om hvorfor i kommentarfeltet. Da har jeg noe å lese i kommenatrfeltet, he he 😉

PS! Mange spør “hvor er mannfolka”? for det er stort sett kvinner som kommenterer, men jeg har data som sier at 29% av leserne faktisk er menn. Håper noen av dere også kan kommentere hvorfor dere har holdt ut med meg i et helt år 🙂

 

 

 

 

 

 

56 kommentarer
  1. Gratulerer😍,med første år som superblogger, eneste blogg jeg leser,og du fenger👏
   Go tur til bryllup.

  2. Gratulerer!!
   Jeg har ikke fulgt deg hele veien, men er glad for at jeg oppdaget bloggen din. Du deler raust av ditt liv, og sammen med totalt fravær av “kvinne/jentedrama” er det blitt nødvendig for meg å lese innleggene. Du er så tydelig, pakker ikke livet ditt inn i rosa blonder. Du kaller en spade for nettopp det den er, en spade. Det er forfriskende at du er så direkte og krydrer godt med ironi, sarkasme, over- og under statements. Og så herlig tøff at du eksponerer følelsene dine, det burde flere menn prøve!!
   God helg, kos dere max og legg litt trøkk på feiringa 🙉🙊🙈

  3. Jeg leser din blogg fordi du er dønn ærlig og driver ikke med tull og fjas👍
   Det er overraskende og fint at en mann skriver og forteller om følelser 😉
   God tur i bryllup og nyt kjøreturen i baksetet 😃

  4. Hei! Grunnen til at eg leser deg (nesten)kvar dag, er at du skriv på ein måte som har fått meg til å bli glad i deg, og i familien din. Og dei ein er glad i vil ein gjerne ha kontakt med, sjøl om det (stort sett) er einvegskontakt. Kos dokker mykje i helga, og lykke til med det som ligg foran dokker! Klem!

  5. Hei, gratulerer med jubileum i morgen da. 🙂🌹Du er en av de få bloggere jeg leser, du er flink!

  6. Det e ikke vanskelig å forklare hvorfor eg følger og leser bloggen din hver dag,rett og slett fordi du er så fantastisk til å få uttrykt dine opplevelser på godt og vondt,dønn ærlig😍. Gratulerer såå mye med 1 år på blogg toppen,litt av en prestasjon i seg selv som du har all grunn til å være stolt av😉. Kos dåkker på turen til Kirkenes,riktig God helg💕

  7. Eg er en trofast leser av bloggen din, grunnen er at du skriver åpent, ærlig og pynter ikke på hverdagen. Forfriskende at en mann deler slike ord, tanker og følelser. I tillegg så har du aldri skrevet negativt om noen, ikke rart at du fortsatt er på første plass. Kos dere i bryllupet og ha en strålende helg.

  8. Jeg leser dine ord nettopp fordi det ikke er en fasade som er påtatt. Ordene er rett frem, ikke ett ferdigdiktet manus. Og det at du står frem med følelser mange menn sliter med å vise offentlig. Det heter så kjent og feil “menn skal være menn, og en mann gråter ikke”. Så det er min grunn. Noen ganger ler jeg meg fillete, noen ganger gir det meg noe å tenke på. Passer meg helt. God tur til dere alle. Svigerfar kjører nok forsiktig.

  9. Æ fattet interesse da du satt med tiggerkoppen foran ødelagt kjøler. Gav en skjerv. Har morsfølelser og empati . Selv om det for par uker sia syns jeg du gikk over streken med innleggan om barnevern mm. Men, her e æ, henger fortsatt med. Btw: e ikke ofte æ kjørrr de 13milx2 til Alta. Mn i går sku fokusen til ford.verksted og da va æ der. Så dæ. Smugtitta. Du ekje så tjukk som du vil ha d til. Runde friskrøde kinn, og som forventa , hurtig effektiv i svingan . Og boka di på ARK Nyheter hylla. Ska si æ va stolt “mamma”

  10. Gratulerer med 1 år (i morgen😃)! Jeg har aldri fulgt en blogg før, men følger din fordi den inneholder beskivelse fra selve LIVET slik det kan være for noen😊 Og jeg tror mange følger deg og syns det er fint å se at man kan ha et rikt og godt liv tiltross for harde motbakker innimellom😊 Lykke til videre👍😍

  11. Gratulerer med ett år på blogg toppen🇳🇴
   Det er en glede å følge deg❣️ Du skriver «rett fra levra» og uten filter, du deler raust av både opp- og nedturer, og bidrar til både latter og tårer her hos meg. Du treffer blink i min nord-norske sjel🤗

   1. Takker for gode blogginnlegg med tårer og latter. Adventskalenderen med rampenissen var dritgøy! Håper på nye episoder i desember. 🤶 😁 God tur til Kirkenes til dere alle 😀❤

  12. Hei. Jeg leser din bare din blogg,for det er så ærlig,rett frem og utrolig fengende, det du skriver. Livet mellom måltidene,er latter og gråt hånd i hånd.
   Gratulerer med å være på topp så lenge.
   Og takk for deling av hele spekteret av følelser, meninger og å sette ord på det vanskelige 🤗

  13. Gratulere så mykje me 1 år på blogg. Din blogg e den einaste eg les fast. Du e flink å skrive, du har humor og du sei d som d e 😊 Tel neste år ska eldstemann opp t Alta (vi bor i nærheten av Finnsnes) for å ta lastebil-lappen, forhåpentligvis. Mor grue seg t han ska dit. D går nok bra men d e vanskelig å sleppe taket. D positive e at da får eg mulighet å komme å smake på noen av de baguettan du/dokk lage. Dem ser himla god ut 😊 Ønske deg og Kjærest ei strålende helg. Håpe du får slappa av litt.

  14. Leser og følger deg nettopp pga din evne til å skrive ordet som du gjør. Du har en evne til å treffe leserne midt på, med din selvironiske og artige måte å skrive på. Kos dere i Kirkenes
   (ps; savner flere oppskrifter)

  15. Har fulgt deg på facebook lenge, og da du startet blogg var jeg for første gang i mitt liv inne på et blogginnlegg. Du er ekte og ærlig, skriver om glede, kjærlighet, frykt og sorg – og har humor jeg skjønner. Derfor er jeg fast leser av din blogg 😃 Leser alt du skriver og legger/gir ut – og gleder meg til neste bok 😍 Heier på deg og familien din.

  16. Jeg kom tilfeldigvis inn på senteret på gjennomreise – skulle til Hvåg og besøke familie, og ble så fristet sv alt du hadde i disken 👍 tvang mannen til å stoppe der på vei hjem og fikk handla masse! Da vi kom hjem til Grimstad arrangerte vi fest for vennene våre, tema ‘Finnmarks-middag’ – det ble en suksess! Det er nå flere år siden . Oppdaget deg så på FB og har fulgt deg siden! 👏😆 ler og griner med deg – det er så ekte og bare helt vidunderlig – bare fortsett AKKURAT sånn dom du gjør, det er det vi vil ha! 😘 god helg og nyt den!

  17. Ikke skrevet noe negativt om andre?! 😮

   Hvem kalt Kjerringtanker en mobbeblogg, og :

   “Jeg er veldig, veldig glad for at ikke Datter har en slik som deg etter seg på Internett, eller enda verre, ER en slik som deg.”

   Den viktigste grunnen til at du er på topp på blogglista er at akkurat den lista er ubetydelig for influencerne med mange følgere, – de ha nemlig sluttet å blogge ;D

   Ellers, så selger jo sosialpornografi. Mange liker det, og du gir dem det de vil ha.

   1. Å kalle en som mobber, latterliggjør og trakassere andre daglig i månedsvis for en mobber er både viktig og riktig,

  18. Leser bloggen din fordi du er så utrolig ærlig. Liker ikke å lese blogger hvor alt er rosenrødt hele tiden. Livet er en berg og dalbane så hvorfor skjule alle de negative hendelse som oppleves daglig

  19. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du har noe å komme med. Jeg digger at du er selvironisk og ujålete, og at du presenterer et liv jeg kan kjenne meg igjen i. Du velger å vise deg naken og sårbar om tema som nange ikke tør å snakke om en gang, spesielt menn, kanskje. Og så må jeg flire og le litt når du beskriver kjæresten din og hennes liv med deg.
   Kjenner meg jo litt igjen 😀😀
   Så jeg vil sette umåtelig pris på om du vil fortsette å blogge!

  20. Først av alt, gratulerer🎊ikke verst av en majnn fra nord
   Har fulgt med deg fra dag en her inne, lenge før på fb. Synes du skriver glitrende godt, et fantastisk språk. Ikke mye feilskriving og dårlige setninger å sette fingeren på. Når innholdet i tillegg er veldig bra, fengende og bunn ærlig, ja da er det en glede å følge deg.

   Med åtte tima i baksetet og redd for å kjede deg, altså, koffer la du ikke bare opp en bunning og batt et hentesett? Det er tross alt åtte tima tilbake på søndag🧶

   God tur. Nyt dagene i vakre Kirkenes

  21. Det måtte en kokkejævel til for at jeg begynte å lese en blogg. Har lest alle dine innlegg i året som er gått. Det jeg liker er at det ikke ha deler om tilbehøret i livet (klær, møbler, interiør etc) kommer sikkert til å bli lei av å være en del av livet ditt, men inntil videre sier jeg blogg i vei og æ kommer til å være her. God helg fra Sjøsamen.

  22. Jeg kom vel egentlig i gang med å lese bloggen din i vår engang.
   Nå er jeg fast innom hver dag. Det hører liksom med.
   Boka har jeg kjøpt og lest. Veldig bra.
   Ikke prøvd noen av oppskriftene enda, men det kommer.
   Og så har jeg blitt «kjent» med din søte kjæreste på Insta. Vi driver litt med de samme hobbyene.
   Ønsker dere en fin helg i Kirkenes. Pass nå på og slappe litt av også.

  23. Har fulgt deg fra starten din på Facebook. Ikke noen andre som har vært så ærlig og åpensom deg. Et forbilde for mange av oss menn. Stå på og lykke til med fremtiden, hva den enn måtte innebære 💖🥂

  24. Du har en variert og fin blogg..og skriver på en litt “selvironisk”måte som jeg liker godt… 🙂 Gratulerer med topplassering over så lang tid.. håper og tror det vil vare en stund… God helg til deg og dine 🙂

  25. Jeg har fulgt bloggen din en god stund, og mye av grunnen til det er at du skriver på en måte som gjør det mulig å bli kjent med deg. I tillegg til dette så synes jeg at bloggen din gir et nydelig og ekte bilde av hvordan hverdagen kan være, i motsetning til mange andre bloggere som nesten bare viser “det perfekte”.

  26. Gratulere me 1 år som blogger. Har fulgt deg så å si hele tia å takk for en herlig blogg kor du skriver om både oppturer å nedturer. Du beskriver livet som det er å det er det eg liker me bloggen din. Kos dokker aille i bryllupet i Kirkenes👍😊

  27. Dumpet over bloggen din på FB en dag du hadde et alldeles HYSTERISK artig innlegg om tannbørsten… Jeg gliste så jeg ikke engang klarte å lese innlegget høyt for den voksne datteren min, som såklart lurte på hva som var galt med moren hennes der hun satt og “gråt”… Akkurat det innlegget jeg startet med var jo bare så gruelig morsomt, så jeg dagen etter gikk inn på bloggen din. Det tok meg noen uker å forså at det lå noe langt mer alvorlig bak selve bloggen. Har lest meg tilbake for å finne ut hva som egentlig var oppstarten, og ble forholdsvis opprørt da jeg omsider skjønte hva som hadde skjedd. Jeg har lest alle innleggen dine opp til “tannbørste-dramet”,som jeg startet med, og har lest alt du har skrevet deretter. Noen av innleggene er litt “så som så”, men alt i alt elsker jeg tonen din, ærligheten din, sårbårheten din og ikke minst den noe bisarre humoren din. Jeg har fått med meg noen av de negative kommentarene du har mottatt, – såklart, – men mest av alt har jeg kost meg med kommentarere fra mine likesinnede, som synes at dagen ikke er den helt samme uten en liten dose “Kokkejævel”. God helg til dere!

  28. Gratulerer med ett år på toppen. Å lese bloggen din er noe jeg ser frem til hver dag.Interessen i og følge deg og livet ditt der i Alta er blitt et fast holdepunkt. God tur til Kirkenes.✨

  29. Jeg har vært fast leser av deg bortimot siden du startet med bloggen. Bloggen din poppet opp i news feeden min på facebook som reklame, og det var det innlegget du skrev om den lille vakre som forlot dere så alt for fort. Jeg er selv mamma, og alderforskjellen det er på mine og deres lille som forlot verden er ikke så stor. Blogginnlegget festet seg hos meg. Når jeg leste mer om deg og fant ut at du har mistet to barn til himmelriket, og måten du både skrev om det på og blottla alle følelser rundt det på, det gjorde meg til en fast leser. Og her er jeg enda, titter innom daglig – gjerne flere ganger daglig osgå. Jeg føler jeg kjenner dere litt gjennom det du skriver. Du setter så gode ord på følelser og tanker, og at du fortsetter og skrive om noe så “tabu” som 2 av dine sønners bortgang, det gir meg en enda større respekt for deg. For sånne ting skal gjerne snakkes litt om også skal det legges bort og der skal du sitte med det selv. Men det gjør ikke du, og på den måten tror jeg også at du hjelper mange andre som har vært borti samme tragedie. Du har vist norge at “store gutter gråter ikke” bare er tull. For store gutter gråter, og de forteller om det. De forklarer og gir de rundt seg et innblikk i at mannfolk kan jaggu sitte på et helt følelsesregister de også av både sorg, smerte og savn. Takk Asbjørn for at du fortsatt skriver. Takk for at du gir en lang f i de som kommer med negativitet og prøver å dra deg ned. Takk for at du viser at det er lov å ha det vanskelig. Vi trenger flere som deg. Flere som viser livet fra alle sider.

   Jeg ønsker dere tillykke med den lille som kommer. Håper alt går deres vei, det fortjener du og kjærest, og selvsagt datter. Ha en forrykende flott helg! 😀

   1. Takk for flotte ord! 🙂 Dukket nok ikke opp som reklame da jeg aldri har reklamert for bloggen 😉

  30. Gratulerer med ett topppår med bloggen 🎉Jeg har fulgt deg dette året for du får meg til å både grine og flire om en annen. Bloggen er fantastisk godt skrevet og jeg lever meg inn i ordene dine.
   Ha en fantastisk fin helg og kos dere i bryllupet. ❤️

  31. Hei og hå. Leser bloggen fordi det er noe forfriskende «annet» enn mye av det hjernedøde vaset mange andre skriver. Interessant for du vet aldri hva dagens innlegget handler om. Også deilig d ikke skal selges alt mulig hele tiden. Du har fått pennens nådegave. God helg

  32. Gratulerer med jubileum! Det er en bragd å være på topp i et helt år, – godt jobba, rett og slett.
   I oktober sto jeg på kjøkkenet på setra i Valdres, hørte på Norgesglasset (tror jeg det var) på radioen, og der var det en viss Kokkejævel som ble intervjuet. Han hadde tatt bloggverdenen med storm, mye pga hans ufiltrerte og åpne måte å skrive om sorgen på.
   Jeg hadde aldri lest blogg tidligere, men ble nysgjerrig OG ikke minst inspirert til å begynne å blogge selv da jeg hørte deg på radioen. Jeg bar også på en del tyngende sorg og tenkte det ville være fint å få ut litt tanker gjennom ord på en blogg og ikke bare på Facebook.
   Så takk for inspirasjonen, Asbjørn!
   Lykke til videre og god helg 🙂

  33. Dumt spørsmål, det er jo umulig å la være💙gleder meg hver dag til å følge deg/dere, og får meg ofte en god latter🤣tusen takk🥰

  34. Gratulerer med toppår 🤗. Jeg begynte helt tilfeldig å lese bloggen din i mars. Jeg har ikke lest bloggen om katastrofen, da jeg klarer lite å lese sånne ting. Spesielt da jeg føler at jeg kjenner deg litt. Jeg leser bloggen din fordi du er ærlig og så jævlig nordlending. 😉. Jeg savner nord Norge veldig, å da mest den nord norske måten å være på. Jeg må også innrømme at jeg savner hav og fjell her jeg sitter i en innlands kommune. Her er det jorder og skog så langt øyet kan se. Ønsker dere en god helg og en fin feiring av kjærligheten 🌺

  35. Din blogg er den eneste jeg følger. Du skriver levende og usminket. Jeg er spent hver dag på hva du skriver om. Har vært med fra begynnelsen. Har det gått et år allerede?. Gratulerer😊 God helg til dere😊

  36. Leser og følger dæ fordi du er dønn ærlig med alt.
   Du er engasjert og lett lest(læs bar).
   Ha en fortreffelig helg og kos dokker i vakkre finnmark .

  37. Liker bloggen din fordi den er ekte,du tar opp ting mange ikke tør gjøre.Tøft at du har holdt deg på topp.Liker også at du aldri baksnakker andre bloggere.Stå på,ting ordner seg for snille gutter og jenter👍Riktig god helg🍂🍁

  38. Gratulerer med årsdag. Jeg har snart 8 års dag. 😀 Men ikke på topp 🙂 Liker å blogge, fått masse nye bekjente og faktisk gode venner. Møtt mange på “utsiden”. Bloggen startet for meg som et sted å rømme litt også. BEgynte bloggen bittelitt før mamma fikk kreftdiagnosen. Og det var skikkelig deilig med et sted å rømme til. Skrev ikke om kreft, skrev ikke om sorg. For meg var det et sted hvor jeg IKKE trengte på det, fordi man trenger det OGSÅ 🙂 Et sted å LEKE. OG det har jeg gjort til gagns på bloggen min 🙂 Kos dere i bryllup i helgen. Og feire både dem og deg selv 🙂

  39. Hei Asbjørn og kjærest😊🌸

   Jeg har lest bloggen di lenge nå og må liksom sjekke hver dag om du har skrevet noe:-))

   Jeg liker godt humoren din,den enkle men likevel røffe,såre og ærlige måten du skriver på.
   Jeg syns katastrofen er bare så uendelig trist og selv om d har vært umennneskelig vondt så har du kommet deg videre og jeg skjønner d har kostet.
   Skriving kan være god terapi også oppi alt tror jeg for man får d litt «ut» av kroppen og ned på om inne papir så en PC skjerm.
   Jeg beundrer både deg og kjærest og dere er bare så fine sammen<3

   Så håper jeg helsa di begynner å ta veien oppover snart,d kan da ikke fortsette sånn.

   Ta vare på deg selv og den flotte jenta du bor sammen med:-)

   Gleder meg til å følge deg og din lille familie videre.

   Håper helga blir fin i bryllup 🙂

   Klem til dere begge fra trofast leser fra Trøndelag 🌸😄

  40. Jeg leser bloggen din for den er ærlig og uten filter😀 sjekker alltid om mårran før jeg drar på jobb om det er kommet nytt innlegg😅 kjekt å følge der på veien videre😊

  41. Gratulerer med 1 år!🥳 Har ikke hengt med hele veien, men fant deg vel en gang rundt da du og konatil sparret om horegenseren, fantastisk bra!🤣 Digger at du skriver om livet mellom måltidene og at du deler deres vei mot en familieforøkelse med mange tanker og følelser rundt. Digger dere og heier på dere!😊

  42. E er no en av den 29 % av menn som leser din blogg.
   Syns du skriver på en helt fantastisk måte, der du er dønn ærlig, gir av deg selv, utrolig humor osv osv.
   Tror faktisk du hjelper mange som kanskje slit litt, uansett hva det er.
   Med andre ord, du er et godt menneske.

  43. Har aldri giddet å fulgt en blogg før, men når jeg ramla over din i fjor har jeg ikke klart å la vær. Du skriver så ekte, og pynter ikke på sannheten. Det beste er at du ikke reklamerer for skjønnhetsprodukter, kirurgiske inngrep og klær. Du skriver heller om det sanne livet 🤩 Stå på Asbjørn, jeg heier på deg 👏

  44. Har ikke vært med fra start, men nesten.
   Liker bloggen fordi den er ekte, rett fram, humoren, gjenkjenbarheten av barnetap, Alta, mobbing fra barndommen som henger i, smerter, veien mot lykken/målet som stadig knekker av mange små og store ytre tilfeldige påvirkninger. Jeg ønsker å følge dere inn i konstant lykke som varer. For min del ble barnelykken til ved å gå ett annet løp, noe som også tok meg til Alta på landsmøte for nesten 3 år siden.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg