Fargerike fastelavnsboller

Reklame | Kokkejævel.no

Jovisst er det deilig med klassiske fastelavnsboller fylt med krem og syltetøy, men hvorfor ikke prøve et par av disse fargerike fastelavnsbollene fylt med “ostekakekrem” i ulike varianter. Fantastisk godt og akkurat like enkelt!

 

 

Sitronkrem (Lemon curd)

100 g kremost naturell

100 g Lemon curd toppingsaus fra Nic

1 dl kremfløte

Gul konditorfarge

Sitronstrøssel

 

Pisk sammen kremfløte, kremost og toppingsaus til stiv krem. Rør inn fargen til ønsket intensitet. Dryss over sitronstrø som pynt.

 

 

Cookie dough

100 g kremost naturell

100 g Cookie dough toppingsaus fra Nic

1 dl kremfløte

Kakesmuler/kjeks

 

Pisk sammen kremfløte, kremost og toppingsaus til stiv krem.  Dryss over kakesmuler som pynt.

 

 

Blue monster

100 g kremost naturell

100 g Blue monster toppingsaus fra Nic

1 dl kremfløte

Blå konditorfarge

Blå krønsj

Pisk sammen kremfløte, kremost og toppingsaus til stiv krem. Rør inn fargen til ønsket intensitet. Dryss over blå krønsj som pynt.

 

 

Unicorn

 

100 g kremost naturell

100 g Unocorn toppingsaus fra Nic

1 dl kremfløte

Rosa konditorfarge

Unicorn krønsj

Pisk sammen kremfløte, kremost og toppingsaus til stiv krem. Rør inn fargen til ønsket intensitet. Dryss over unicorn krønsj som pynt.

 

 

Jordbær

100 g kremost naturell

100 g Jordbær toppingsaus fra Nic

1 dl kremfløte

Rød konditorfarge

Jordbær krønsj

Pisk sammen kremfløte, kremost og toppingsaus til stiv krem. Rør inn fargen til ønsket intensitet. Dryss over jordbær-krønsj som pynt.

 

 

Sjokolade

100 g kremost naturell

100 g Sjokolade toppingsaus fra Nic

1 dl kremfløte

Sjokoladespon

Pisk sammen kremfløte, kremost og toppingsaus til stiv krem.  Dryss over sjokoladespon som pynt.

 

 

Salt karamell

100 g kremost naturell

100 g Salt karamellsaus fra Monin

1 dl kremfløte

Karamell minfudge

Pisk sammen kremfløte, kremost og toppingsaus til stiv krem.  Dryss over karamell minifudge som pynt.

 

 

Oreo

100 g kremost naturell

50 g Knust oreokjeks

1 dl kremfløte

25 g saukker

Kunst oreokjeks

Pisk sammen kremfløte, kremost, knust oreo og sukker til stiv krem.  Dryss over knust oreo som pynt

 

 

Alle disse kremene egner seg også veldig godt som kakefyll eller som fyll i makroner.

 

 

God fastelavn!

 

Kulinarisk hilsen

Kokkejævel.no

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg