Festen er slutt/opphørsalg

Reklame | Kokkejævel.no

Etter 2,5 år med ubrutt omsetningsvekst ble det bom stopp i september. Fra 447 000 i september i fjor, til 415 000 i år. Det er 32 000 ned det! Ikke spesielt hyggelig start på den livsviktige julehandelen vi står i startgropa av.

 

At omsetningsveksten skulle stoppe er ikke spesielt overraskende. Renteøkninger og generell dyrtid begynner å spise seg langt inn i lommeboka på stadig flere. Til og med jeg som bor ekstremt nøkternt og lever lite ekstravagant kjenner litt på det.

 

Jeg er ikke konkurs, langt der i fra, men kommer, om mulig, til å presse kostnadene enda mer ned. Det vanvittige utvalget, som jo er litt av konseptet, vil bestå, men må nok være litt mindre redd for å bli utsolgt for enkelte varer. Det er en vanskelig balansegang, for utsolgt betyr tapt omsetning, men det kan samtidig bety at folk kjøper noe annet. Spørs helt hva det er.

 

Uansett, september er over, nå er det oktober! Denne måneden VET jeg at jeg at vi ikke når fjorårets tall, for det var nemlig da vi begynte med Toro Proffkjøkkens sykt gode konsentrerte krafter/fond. (Se utvalget HER)  Det var helt ville tilstander noen uker! Tror vi solgte kraft for flere hundre tusen da det sto på som verst. Aldri opplevd noe lignende.

 

Nei, nå må jeg jobbe! Vi har jo nemlig et høstferiesalg som er så omfattende at det nesten kan forveksles med et opphørssalg, men det er det altså ikke, for jeg kommer ikke til å gi meg før jeg blir _båret_ ut herfra!

Tusen takk til alle dere, både lokalt og rundt om i landet, som bruker oss og andre frittstående butikker som prøver å skape noe unikt der du bor. Bruk oss, så blir vi! <3

Sjekk ut gigantsaget HER

 

 

 

 

3 kommentarer
  1. Der stoppa æ å puste ett øyeblikk,no har æ i flere omganger skulle kjørt til Alta å besøke butikken din.MEN det kommer altid noe i veien🤪til å bli sprø av,ja æ vet det går å bestille,men VIL til butikken.No må æ legge dette ei stund bak meg,men jeg skal komme dit🤗Ha en fin fin dag😶‍🌫️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg