Festrundstykker med urter og parmesan!

Reklame | The Kokkejævel

Disse er fantastisk gode både til frokost på røde dager, på tapas- og andre festbord, samt helt utrolige til gryteretter!

 

Festrundstykker med urter og parmesan

14 stk

 

5 dl litt over fingervarmt vann

1 pose tørrgjær

100 gram smelta smør/margarin

(Eller 1 dl olivenolje)

1 ts salt

1 ss sukker

100 gram raspet parmesan

12 dl hvetemel

 

(+ 50 gram parmesan til å ha under rundstykkene)

 

Kna alt, (unntatt de 50ekstra grammene med parmesan), godt sammen i fem minutter.

 

La deigen heve i 60 minutter.

 

Kna deigen i fem minutter til.

 

Vei opp 100 grams deigemner og form den til rund- eller langstykker. Pensle bakepapiret med smeltet smør/margarin og dryss over Kokkejævels lammekrydder, urtebrødkrydder, eller andre krydderblandinger du har i skapet, som provence. (Eller pizzakrydder). Hvis du har mer parmesan igjen kan du legge en stripe raspet parmesan under hvert rundstykke.

 

Heves i 45-60 minutter.

 

Pensle så med smeltet smør(margarin og dryss igjen, men denne gangen over Kokkejævels Lammekrydder, urtebrødkrydder, eller andre urteblandinger du har stående i skapet. Hvis du vil så kan du også drysse over litt flaksalt for ekstra smak.

 

Stekes på 225 grader i 10-15 minutter.

 

Gi dem gjerne et  penselstrøk til med smeltet smør/margarin når du tar dem ut av ovnen.

Avkjøles på rist og prøv å tygg før du svelger!

 

 

KJØP FRI TILGANG TIL ALLE MINE OPPSKRIFTER  ET HELT ÅR FOR KUN 100 KRONER PR ÅR!

Foto: Frikant

Dette er en originaloppskrift fra sjølvaste the Kokkejævel, og alle Kokkejævels oppskrifter koster min. 5 kroner pr oppskrift, ev. 100 kr for et helt år. Dette er en ordning basert på tillit, men kulinarisk tjuvpakk som nekter å betale for seg vil oppleve Kokkejævels veldig vrede, og det vil kastes en gastronomisk forbannelse over både deg og hele din slekt sju slektsledd fram i tid. Edder og galle kan også forekomme. Trolig  både i bøtter og spann.

 

Har du problemer med 5 kroner som engangssum, så tilbyr vi naturligvis en nedbetalingsplan som begge parter kan være fornøyd med, og du vil være kvitt gjelden i løpet av få år.

 

Ikke gjør deg til kjeltring for et par kroner! Gå inn på VIPPS og skriv KOKKEJÆVEL (ikke telefonnummer) og betal for godsakene. Betaler du 100 kroner så kan du bruke så mange oppskrifter du vil i et helt år! 😀

 

Klikk HER for mer bakverk fra Kokkejævel

 

 

Vi smattes!

 

 

15 kommentarer
  1. Jeg lurer bare på hvorfor du deler så mange oppskrifter på bloggen når du snart skal gi ut kokebok? Det er sikkert flere og mer avanserte oppskrifter i boka.. men jeg som sikkert også veldig mange andre hadde kjøpt boken bare for disse enkle gode oppskriftene🤔 jeg har allerede fått så mange at jeg faktisk ikke trenger boken🙄

  2. Når du «krever» betaling pr oppskrift, med en eksponentiell prisøkningskurve, 1 krone, 2 kroner og nå 5…. (til og med en sånn enkel modifikasjon av helt vanlige rundstykker – altså krydder, smør og ost er jo ingen overraskelse at det får dem til å smake bedre…) så synes jeg det er litt svakt at du glemmer ingredienser.
   Akkurat her var feilen så grov at folk vel ikke rakk å ødelegge råvarer, men du har hatt verre eksempler på feil i oppskrift.
   Altså, ikke uvanlig at ting går fort og at oppskrifter delt på blogger kan ha feil, men når du krever penger pr oppskift, synes jeg du bør lese igjennom et par ganger ekstra…

   1. Oppskrift med påskekrim! Bra. Æ betale ekstra for glippen.

    «Kokkejævel med opprørende feil på bloggen»

   2. Beklager! Jeg vet ikke med deg, men det hender seg fra tid til annen at jeg gjør feil i nettbutikken også, eller når jeg jobber som kokk, selv når folk har betalt for produktet.

    1. Selvsagt kan man gjøre feil – også med ting folk betaler for. Men nettopp fordi folk betaler for det, ville jeg foreslå at du leser igjennom oppskriftene et par ganger med kritisk blikk før du trykker Publisér. Tar et par minutter ekstra, vil jeg tro, ikke så mye å spandere.

  3. Hei, så godt ut, men hev? Mangle det kanskje litt gjær i oppskriften 🎂
   Fort med litt feil når natta blir kort.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg