Folkens, i dag skjer det!

Så var dagen endelig kommet. Dagen jeg har grugeldet meg til i månedsvis. Nei, jeg snakker ikke om valgdagen da det endelig blir slutt på emment valgflesk og forhåndsbrutte løfter, men om selveste utgivelsesdagen av høstens store kokebok, “Hva skal vi ha til middag?”! Den holder i alle fall det den lover, nemlig virkelig god og smakfull middag som alle klarer å lage.

 

Boka er skrevet i en språk som gjør den spisbar, billedlig sett, fra konfirmasjonsalder og oppover. Her er det ikke snakk om noe snobberi og “folkens, se hva jeg kan!”, nei bar side opp og side ned med virkelig gode og lettfattelige oppskrifter og, ikke minst, masse gode “kokketriks” for hvordan løfte en helt ordinær tirsdagsrett helt til himmels uten at det koster verken tid eller penger.

 

Nok skryt!

 

Blir straks hentet av en drosje. Skal til P4 radiofrokost og snakke litt mat og sånn. Er på lufta fra 08:00 tror jeg, så artig om du hadde hørt på. 🙂

 

Resten av dagen skal jeg vandre rundt til hovedstadens bokhandlere og vise fram mitt vakre åsyn, snakke med de som selger bøkene, samt signere, så det er fortsatt store muligheter for en signert utgave hvis du bor i hovedstaden.

 

Dere andre må nok drøye litt, men vi prøver å få til en signeringsferd til i alle fall Hammerfest, Kirkenes, Tromsø og Storslett, men kom gjerne med forslag hvor jeg burde komme. Forlaget sender meg hvor som helst, bare det er folk nok som kjøper boka der.

 

På mandag slippes topplista til Ark. Er så sinnsykt spent på om jeg er på den eller ikke. Eller, jeg vet jo jeg er på lista, men hvor høyt opp jeg er. Skal jeg virkelig klare førsteplassen i år også? Det hadde jo vært helt vilt, men det er så mange om beinet. Vi får se. Kanskje får jeg et hint om det i dag når jeg er på “bokhandelturné”, for de pleier å klargjøre bøkene som skal på topplista på lørdagene. Spennende!

 

Ha en fantastisk fredag!

34 kommentarer

Siste innlegg