Reklame | Kokkejævel
Det har vært en lang reise, et helt liv faktisk, og langt, langt mer arbeid enn jeg på forhånd trodde det ville være. Sluttproduktet har blitt noe helt annet enn jeg opprinnelig så for meg, men er hellig overbevist om at det litt mer “trimmede” sluttproduktet også har blitt veldig mye bedre enn den feite mastodonten av en bok jeg startet med våren 2020. (Ja, umiddelbart etter at 1. bok var sluttført.)
Siden jeg lider av Syndrome deFallos, var min grandiose plan å lage en bok med 365 middagsretter, en for hver eneste av årets dager. Kronologisk, fra 1. januar til 31. desember. Boken skulle bli svaret på et av universets aller største gåter, nemlig “Hva skal vi ha til middag?” Aldri noen sinne mer ville menneskeheten i den vestlige verden være nødt til å rive seg i håret fordi de ikke ante hva de skulle servere seg selv og de sure, tverre, bortskjemte og kresne ungene sine.
Prosjektet var selvfølgelig alt for stort. Med ingresser, bilder og oppskrifter ville den nok blitt en slags kulinarisk bibel, men med sine flere tusen sider ville den blitt fullstendig ubrukelig i praksis. Dessuten, hva hvis du ikke likte middagsforslaget for 7. juni?
Prosjektet ble krympet, først til 300 oppskrifter, siden halvert til 150, for så ende opp med mer praktiske 75 forskjellige middagsretter. Alle sammen inspirert fra den norske kulinariske kulturarven, men lett modernisert der det har væt nødvendig, samt skrevet i et språk som en hver oppegående 16-åring vil forstå.
Jeg har rett og slett skrevet boka som jeg selv ønsket meg da jeg flytta for meg selv og skulle lage meg skikkelige middager. Boka som jeg skulle ønske fantes da jeg som fersk småbarnsfar la min ære i lage skikkelig, god og sunn tradisjonsmat til ungene mine da de vokste opp.
Et slags “starter-kit” for norsk tradisjonsmat skrevet av en kokk som har vært i en kronisk tidsklemme i snart tre tiår. Faktisk har jeg stort fokus på at de aller fleste rettene bare skal ta 30 minutter å lage. Skikkelig god, sunn og hjemmelaget mat på bare 30 minutter, dag etter dag, uke etter uke? Ja, det er mulig.
Forteller mer når forhåndssalget er i gang. Det er bare dager unna nå.
Kulinarisk hilsen
Kokkejævel
Kokebokforfatter (faktisk )
FACEBOOK INSTAGRAM NETTBUTIKK PODKAST YOUTUBE KONEMOR
Alle foto (bortsett fra selfie): Frikant
Gratulerer!!




Flotte greier
kanskje litt tid til å puste med magen og kjenne på følelsen av å ha laga 2 bøker på så kort tid
nyyyytes 



Min aller verste hodepine hver bidige dager er den f****** middagen! Jeg trenger å stå helt først på den forhåndsbestillings-lista! I dag gikk jeg 40 minutter på rema å prøvde å finne opp kruttet på nytt. Ble pølse med brød faktisk
Min aller verste hodepine hver bidige dager er den f****** middagen! Jeg trenger å stå helt først på den forhåndsbestillings-lista! I dag gikk jeg 40 minutter på rema å prøvde å finne opp kruttet på nytt. Ble pølse med brød faktisk
Hurra
og gratulerer 
Super spennende .
Gratulerer!!!

FJeg får inspirasjon bare av å se bildene…. tenk da når oppskriftene kommer
Gleder meg
-Bente
WOW!! Gratulerer!! Jeg er mektig imponert! Og gleder meg selvsagt til boken befinner seg på mitt kjøkken!



Takk!
Gratulerer
Gleder meg til å prøve ut oppskriftene 
Takk
Gratulerer så mytji me færdi bok
Glædemæ

Takk
Gratulerer, gleder meg vilt til forhåndssalget starter, ser for meg en del julegaver til barn og familie her
Takk! Ja, håper virkelig denne boken vil ligge under både juletrær og gavebord på konfirmasjoner og slikt
Gratulerer og gleder meg til den kommer og jeg kan få kjøpt den



Gratulerer

Det gledes til boken kommer
GRATULERER

Oj! Var det forlaget som kom inn med kniven? Ofte blir slike trimma resultat betre enn dei meir pompøse, så vart muligens ei billigare og meir rasjonell løysning.? Det e dyrt å trykka bøker, og ei bok på mange hundre sider blir fort for kostbart for folk å kjøpe, så det var nok eit smart trekk. Dei ska jo også selgas. Ha ein god dag
Det var en felles forståelse. 365 oppskrifter er ENORMT mye
Gratulerer
Gleder meg masse til å få den i hus
Wow, gratulerer




Dette blir bra for ei som har nådd “middagshøyden” (og vel så det) i alder også
Gleder meg
Hurra

. Gratulerer med godt fullført bokprosjekt
. Denne boka gleder eg meg vilt til å få kjøpe
. Det å komme på ka man skal ha til middag,e et evinnelig problem
. Spør eg gubben,svare han bestandig,samme for meg,eg spis jo alt å e ikke kresen
. Ikke mye inspirasjon å få der nei
. No håpet eg du snart får operasjon en din
. Ha en flott dag
Gratulerer!

Fantastisk. Gleder meg til sluttresultater kommer for salg


Du er virkelig et forbilde ! Gratulerer
Hehe, takk for det
Gratulerer!!