Folkens, vi klarte det (igjen)! :D

Det er nesten ikke til å tro, men vi kom faktisk i mål etter bare 4,5 timer aktiv fotografering. 19 retter, de fleste av dem riktig så fine. Vi var alle blitt mye mer rutinerte nå, og visste hva, hvordan og når vi skulle gjøre det som måtte gjøres, og, ikke minst, hva vi kunne la være.

 

Det er ikke lov å lage mat i lokalet, men det er slett ingen hindring, vi bare tar med oss hybelkomfyren ut på trappa og koker, steker og friterer all maten der. Et vaskeekte gatekjøkken. Heldigvis var været fint. Hadde kanskje ikke smilt like hjertelig hvis det hadde vært stiv kuling, 40 cm snø og vill fokk i kastene, slik som i går…

 

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene…

 

Det skal ikke stå på humøret!

 

Frank Rune kvalitetssikrer hver eneste rett.

 

Når han ikke må stå og holde noe da. Det er overraskende mye holdning i fotografyrket. Var ikke klar over det fra før, men innser jo at det er det er det som skille mine fotoskills fra de profesjonelle. Jeg har ingen som holder. Kanskje jeg kan kjøpe meg en holder hvis boka selger godt.

 

Hans kulinariske høyhet ser ut over Gastronomia, og er fornøyd med dagens dont.

 

Nå må han hvile litt før han tar oppvasken, og den er stor!

 

 

Vi smattes!

 

 

Les også: Hva i all verden gjør du med all maten etterpå???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer
          1. Nei, jeg må ikke det. Selv om det naturligvis er en slags markedsføring når jeg forteller om mine dager, så er det ikke reklame. Jeg merker med reklame hvis jeg har linker til nettbutikken, opplyser om prisen for mine oppskrifter, lanserer mye produkter, etc. DET er reklame, livet mitt er det ikke 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg