Første topptur uten en eneste energibar!

På den 16. toppturen på rad skulle altså behovet for kjappe kalorier utebli hele veien opp. Ikke en eneste gang kjente jeg at det svimlet foran øynene eller at beina ikke lot seg rikke et eneste skritt til uten påfyll. Det var fryktelig tungt i dag også, men det var tungt på en annen måte. Energien fra de to bananene jeg tok før jeg dro, samt reservelagrene jeg har lagret i hver rævball, holdt faktisk hele veien opp, og ned!

 

Det er jo ikke all verdens nyhet, men det betyr at formen definitivt er på stigende kurve. Et hvert friskt, voksent menneske burde være i stand til å gå opp Komsatoppen, selv fra Tollevika, uten påfyll av ekstra energi, og med dagens seier kommer jeg definitivt til å prøve å gjenta det samme i morgen. Ingenting er bedre enn at jeg i stedet for å fylle på 2-300 kalorier i barer pr tur, heller kan brenne ræv, hofter og mage.

 

Kjenner jeg er litt kjørt nå, så skal gjære ferdig de siste forberedelsene til i morgen, samt å rydde på kjøkkenet før vi spiser en sen middag, Pulled og panert kyllingburger. (Oppskriften finner du i nyboka.)

Se gjerne dagens livesending HER. Tema er oppførselen til godt vokse folk på sosiale medier, pluss masse annet mainnskit! 😉

 

Vi smattes!

11 kommentarer

Siste innlegg