Framtiden finnes!

For fire måneder siden lå jeg nederst nede i søla og gispet etter luft, men luften var forgiftet og skitten. Fikk ikke puste. Ville ikke puste. Det eneste gode øyeblikket i løpet av et døgn var akkurat det sekundet der man gikk fra våken tilstand og kjente at man sovnet. Ble bevisstløs. Velsignet borte. Noen timer. Før man våknet igjen, og alt startet på nytt.

 

Dagene gikk. Det eneste jeg lengtet etter var det ene sekundet. Det øyeblikket da søvnen endelig kom og reddet meg. Fra dagen. Fra elendigheten jeg kunne kalle mitt liv. Et liv jeg ikke ville ha. Et liv jeg ville bytte vekk. Med et annet. Et lite et.

 

Ukene gikk. Fikk pusten gradvis tilbake. Luften var fortsatt forgiftet og skitten, men det var mulig å trekke pusten uten å besvime. I alle fall noen timer. Lengtet fortsatt etter natten, men kunne også finne lysglimt gjennom dagen. Kunne spise uten å brekke meg. Kunne drikke øl uten å drikke for mye. Kunne smile. Å mene det. Kunne flire. Litt. Uten å late som. Kunne leve. Å nesten ville det.

 

Jeg klarer meg. Framtiden finnes. Vi gleder oss.

 

I kveld har vi vært å sett på og reservert et fantastisk fint lokale til bryllupet vårt. Fikk lurt Sønn med for godkjenning. Blir så glad når han gidder å være med på slike “kjedelige” ting, men tror hans syns det er litt koselig han også selv om han ikke vil innrømme det. Kjærest elsket lokalet. Helt i vår stil. Enkelt og ekte. Ikke ekstravagant, men smakfullt. Det kommer til å bli så fint. Vi gleder oss sånn. Til framtiden.

 

Ønsker dere alle en riktig fin kveld! Er så koselig at dere er med oss på denne reisen vi ikke aner hvor ender. At dere har fulgt oss helt fra bunnen til noe som kanskje blir en fin framtid. Tross alt.

 

Gi aldri opp! Jeg vet fra de hundrevis av meldinger dere har sendt meg, at så utrolig mange av dere har tøffe tak. Nesten ikke til å fatte, men jeg er sikker på at dere klarer det. Hold bare ut en dag til. Og enda en. En uke. Måned. Kanskje år. Det blir lysere. Til slutt. For oss alle.

 

From Kokkejævel with love

66 kommentarer

Siste innlegg