Gammel mann gjør så godt han kan!

Da klokka ble tjue måtte jeg bare stoppe kokingen, selv om jeg har langt over halvparten igjen. Kroppen er ikke som den en gang var, og det må jeg bare forholde meg til. Heldigvis er det en dag i morgen også, så jeg kommer nok i mål. Det som kanskje bekymrer meg bitte litt er at jeg har et relativt enormt antall pakker som skal pakkes for sending mandag før 13:00, men den tid den sorg. Eller glede, alt etter som, for jeg er jo selvfølgelig enormt takknemlig for at folk faktisk bestiller godsaker fra meg!

 

Fantastisk artig prosjekt denne kokeboken, og jeg er vilt privilegert og heldig som plutselig bare får mulighet til å utgi bok etter bok. Livet er rart og jeg er, til tross for alt, eller nettopp derfor, sykt takknemlig for at Kagge tror de kan tjene penger på mitt lurvete navn og rykte.

 

Hvorfor jeg ikke har kommet lenger enn dette, enda jeg har holdt på hele dagen? Vel, for det første startet jeg ikke kokingen før over tolv, da jeg styrte med tusen andre ting siden klokka sju i morges, men  misforstå meg riktig, jeg er også skuffet over at jeg har kommet så kort, men det har en naturlig forklaring. Den helvetes foten har gjort at jeg bare har kunnet stå i 15 minutter før jeg har måtte sette meg i 5-10, og da flakser tiden fort.

 

Heldigvis finnes det en søndag og jeg er helt sikker på at jeg skal være i mål før mandag kl. 10:00!

 

I morgen skal jeg forresten også ut for å sanke “villmark” til de ulike scenene vi skal lage til fotograferingen. Respateks, fjære, Alta-skifer, skog, fjell og kjenner jeg meg selv rett blir det sikkert flere etter hvert.

 

Det som imidlertid bekymrer meg aller mest at på mandag fotograferer vi 10-11 retter + omslagsfoto, men hvis vi skal rekke å bli ferdig på de 5 fotoshootingene vi har fram til i mai, så blir den 20 retter hver gang!

 

Herre Gud, det er mye, men også på dette punkt benytter jeg meg av knappen “Den tid, den sorg”. Jævla god knapp forresten!

 

Noen som forresten har et tips på en god rødvinssaus uten rødvin, for kjøpte bare bittelitt i en liten kartong, men plutselig var alt  borte. Er det egentlig lov lure folk på den måten. Her skal man lage den gode rødvinssausen, men  det er så lite i kartongen, (500 ml), at kokken bare har  drikker alt før han rekker å gjære noe som helst og alt blir bare tullball.

 

Ha en fin lørdagskveld!

 

 

 

 

 

 

 

 

9 kommentarer
    1. Prøv å finne en ordning hvor du kan sitte endel av tiden. F.eks ved kutting av ingrediensene.
      Lykke til videre med bokprosjektet 🙂

    2. En liten tanke fra en annen ryggpasient. Snakk med ergoterapeut om å få en avlastningsstol fra hjelpemiddelsentralen. De har sånne kjekke du bare huker ræva nedpå når rygg/bein brøler stopp, og de har vektbrems på hjulene sånn at i det sekundet du setter deg ned låser hjula seg. Den kan du ha ved benken der du står og hakker f.eks, og du får avlastet litt mens du jobber.

    3. Hvorfor du ikke har kommet lenger enn dette, enda du har holdt på hele dagen?
      Tips: Ikke bruktiden din på å kommentere Kjerringtanker sine innlegg.
      Takk meg senere 😉

    4. I mine travle stunder, leser jeg bloggen din inn i mellom.. senka skuldrene og tenker… Eia var jeg der.. i feriemodus 😂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg