God morgen fra Oslo!

Ingenting er som å bli vekket klokka sju av sin kone som bare lurte på om du fortsatt sov. Det gjorde jeg, men ikke nå lenger kan du si. Skulle uansett snart våkne. Om en time!

 

Morgenkubben med Loven & Co kl. 10:00. Det er stas! Mange hundre tusen som hører på. Tror vi skal lage fire innslag som skal sendes fire tirsdager på rad. Ikke helt sikker, men jeg møter opp og ser hva som skjer.

 

Deretter bærer, (eller, jeg må nok gå selv) det rett til Radio Metro for enda en hyggelig radioprat. Vet ikke om noen av disse showene er direkte eller om det blir opptak.

 

Så blir det marsipankakelunsj, (med bringebærfyll) på Kagge forlag før vi skal ut og filme små reklamesnutter for sosiale meder. Jeg håper jo at dette blir årets julegavehit, men det håper vel alle som gir ut bøker, he he.

 

Apropos jugegavehit, Ark hadde lagt merke til at det var påfallende mange som hadde bestilt både to og tre bøker, så det tyder jo i alle fall på at mange har tenkt å gi denne boka i gave til både barn og barnebarn. Artig!

 

Hvis jeg rekker skal jeg også ta meg en runde på de store bokhandlerne for å prate litt om boka og signere noen utgaver som de kan ha til de første kundene sine. Hvis jeg ikke rekker det i dag, så gjør jeg det i morgen, fredag. Det er jo da boka offisielt kommer ut på markedet.

 

Mange spør om jeg selger den i egen nettbutikk allerede nå, og det gjør jeg ikke. De første ukene er det kun bokhandlerne som selger, for det er kun salget fra bokhandel som blir registrert på den offisielle boktopplista, og den vil jeg jo gjerne komme så høyt som mulig på vet du 😉 Likevel skal jeg få boka i egen butikk i god tid før julehandelen.

 

Nå skal jeg ned og spise frokost. Ønsker dere alle en fantastisk dag!

 

Kulinarisk hilsen

Kokkejævel

Oslofarer

13 kommentarer

Siste innlegg