God tur til oss!

Jeg liker egentlig ikke å reise siden jeg er litt redd for å dø hvis plutselig flyet ramler ned og verden må finne ut en måte å leve uten meg. Det høres helt skrekkelig ut. Ikke det å dø, men å leve uten meg. Stakkars folk! Likevel tar jeg sjansen, må jo det, hvis jeg skal komme meg noen vei. Er egentlig også litt redd for å komme til Oslo og bli slått ned av tilfeldige gjenger som filmer og legger ugjerningen ut på Snapchat. Mens de ler. Og sparker videre. Heldigvis er Kjærest med og kan beskytte hvis det skulle komme noen skumle typer. Jeg kan jo bare beskytte fra høyre side siden den venstre skulderen er så vond.

 

Den har forresten blitt veldig mye bedre de siste ukene! Har ikke brukt smertestillende på tre dager nå, så virker definitivt som det går rette veien. Avliving er i alle fall uaktuelt for øyeblikket. Både legen og jeg hadde det som alternativ sist jeg var inne, men slik det er nå virker det som vi slipper å produsere Kokkejævel-pølsa. Tror ikke den hadde solgt særlig uansett, men vet det naturligvis ikke. Mange hadde kanskje kjøpt den i julegave til venner og slekt. Spekepølser er jo ganske holdbare og kan fint ligge under juletreet i romtemperatur noen timer.

 

Hvor Maria skal være nå som vi blir borte i flere dager? Ute naturligvis. Er ikke så voldsomt kaldt lenger, bare rundt 10 minus, så har satt ut mat og vann og avtalt at naboen etterfyller i alle fall en gang før vi er tilbake på søndag. Viktig med frisk luft og tror Maria kommer til å sette pris på å lære å klare seg på egen hånd. Gir mestringsfølelse. Klart hun kommer til å fryse litt, men da gjelder det å holde seg i aktivitet. Springe litt og jakte på mus. Det får opp blodsirkulasjonen. Dette kan bare læres i praksis, så tror hun kommer til å være en lykkeligere og stoltere katt, bevisst på egne både styrker og svakheter, når vi kommer tilbake på søndag.

 

Neida, Maria er hos Datter. Kjørte dem begge dit i går kveld. Der er det riktignok også en annen katt, Mira, men hvis de klarer å bli venner, det ble de ikke forrige gang, så tror jeg det kommer til å gå helt fint. De tør ikke slippe henne ut. Man skal visstnok ikke gjøre det når de er bortplasserte, men hun kommer nok til å kose seg med å gå på do inne. Blir nesten som et luksushotell å regne.

 

Bildet i toppen er fra forrige tur. Denne turen starter 12:15 så har naturligvis ikke rukket å ta bilder fra den turen ennå. Skal kjøre en tur ned på jobb nå med noen reker jeg hentet på flyplassen rundt midtnatt i går. Skal også fylle opp snus og ta oppgjør. Så er det rett hjem og pakke, for det har jeg nemlig ikke gjort ennå. Håpløs!

 

Ha det!

32 kommentarer

Siste innlegg