Gratinert seifilet på tomat- og mozzarellasalat

Sei er for meg sommermat og jeg lengter etter sommeren. Intenst. Derfor ble det sei i dag. Den var dessuten på tilbud. Personalrabatt. Har egen butikk ha ha 😉

 

Legg tomat og fersk mozzarella lagvis på et serveringsfat. Dryss over grovmalt svart pepper og maldonsalt. Vanlig salt går også fint. Trenger ikke være snobbete. Når jeg tenker meg om hadde det sikkert vært veldig godt med rødløk også. Det skal jeg huske neste gang.

 

Fordel noen skjeer med basilikumspesto over tomatsalaten

 

Smør på pesto på fisken også. Hvitløksdressing eller rømme er også utrolig godt. Ta det du har. Steikes i 15 minutter på 225 grader varmluft. Da er fisken perfekt og tomatsalaten passe varm.

 

Dette liker jeg å servere med hvitløksbrød. Sprøtt, saftig og utrolig godt å dyppe i kraften som dannes etter steikingen. Dette anbefales virkelig! Artig å gjøre noe annet enn standard med fisken. Lett middag som man blir mett av.

 

En kulinarisk aften ønskes!

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg