Gratulerer med dagen, Kjærest!

Reklame | kokkejævel.no

Dette ble ikke slik jeg hadde tenkt. Planen var at du skulle ligge i senga og sove mens jeg sto opp og ordnet alle gavene dine fra meg inne på kjøkkenet slik at du kunne finne dem når du sto opp mange timer etter at jeg hadde dratt på jobb. I stedet satt du i sofaen og sov pga den spyinga og ble litt irritert da jeg sto opp og begynte å styre, for selv om jeg gjorde det så stille som jeg kunne så våknet du jo.

 

Uansett, har kjøpt noen gaver til deg. Blomster naturligvis, men også gavekort på fotpleie. Timen er bestilt til neste uke. Gled deg! Foodprocessor får du fra Hoftepluss. Den er riktignok ikke helt ny, men god som gull. Beste som noensinne har vært på markedet! Ser du nøye på bildet så ser du noe svart som ligger på gulvet. Det er en avlastingsmatte som gjør at det kanskje blir litt lettere for deg å stå når du skal vaske opp, lage middag til meg, koke kaffe til meg etc. Til slutt har jeg kjøpt deg en “soveroms-tv”. Ikke en diger, men 41 tommer funker hvis det blir litt nattevåk og amming. Ikke ha mye lyd på slik at du ikke vekker meg. Blir bare irritert.

 

Jeg veldig, veldig glad i deg og helt hysterisk glad for at du kom inn i mitt liv fra intet. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Tror ikke jeg hadde klart meg. Elsker deg!

 

EWWG

(Sånn, nå skal jeg slutte å klimpre på pcen og gå på jobb slik at du får sove skikkelig igjen)

 

Husk bursdagsrabatt i nettbutikken kokkejævel.no! opp til 25 % rabatt på skjorter, forklær, capser, BOKA og snart, snart kommer tørkakjøtt…

 

Og dere, SE på det øverste bildet! Tusen, tusen takk til alle dere som har sendt Kjærest en hilsen. Disse kortene kom på fredag. Tipper det kommer noen ved neste levering også. Utrolig hyggelig! 🙂

67 kommentarer

Siste innlegg