Herre Gud, så DEILIG!

Hvis jeg skulle gitt livet mitt, akkurat her og nå i dette øyeblikk, et terningkast, så hadde det blitt SEKS! Dette sier jeg ikke _bare_ for at Kjærest og Lillebror akkurat har gått ned i sengen for å hvile, og det er helt stille og fredelig her oppe i stuen. Jeg er nemlig relativt kjørt oppe i hodet. Det har vært en heftig dag!

 

Dagen startet tidlig, eller sent om du vil. Fortsatt er det litt vanskelig å skille mellom natt og dag, hverdag og helg, jobb og fritid, men jeg ligger ikke til 12 lenger for å si det sånn. Og godt er det, for på slaget NI ringte husverten til min yngste  _nest_ sønn ang. den depositumskontoen. Ble litt prat fram og tilbake og jeg hvisker ikke i telefonen…

Da våknet selvfølgelig min yngste sønn, ______OG_______mora hans! (Måtte Gud bevare oss alle…)

 

Sure og tverre sto de begge opp, og jeg fikk beskjed om at jeg ikke skulle snakke til noen av dem før etter sommerferien. Jeg prøvde meg med et sjarmerende smil og en dårlig vits, men det falt til steingrunn. Det tryggeste var i grunn bare å kjøre på jobb. Har jo tross alt en bestselger å skrive. For å skre at låsen ikke ble byttet ut mens jeg var på jobb, så stekte jeg tre ostesmørbrød med skinke til henne. Hvem kan vel være sur etter tre ostesmørbrød?

 

Vel, skal ikke utlevere noen, men jeg dro bare sekunder etterpå. Ostesmørbrødene var visst for mye stekt på den ene siden. På et eller annet tidspunkt må en mann bare sørge for å berge livet, og springe…

 

Alt går (sikkert) over. Dro på jobb. Først på Hoftepluss og snakket med Martin, nysjefen, og de andre ansatte. Full kontroll der (fantastiske folk), så kunne med god mage gå opp på det nye kontoret, (det med DØR), og skrive på den bestselgeren.

 

Det gikk trått. Først måtte jeg jo blogge. Det er ikke gjort på to minutter. Så måtte jeg lese og svare på meldinger og kommentarer. Så måtte jeg sende Kjærest en melding og si at jeg var gald i henne. (Kall det en investering). Så ble jeg sulten, kledde på meg og gikk de frem minuttene til senteret, forbi alt som godt er på Hoftepluss og FyFader, gikk inn på Bunnpris og kjøpte meg en pakke med Wasa havreknekkebrød. Gikk så tilbake. Spiste tre. Tine lettost (16%fett) og ekte hamburgerrygg (oppskrift kommer). Agurk. Alltid agurk. Gir både saftighet, volum og farge.

 

Klokka var plutselig blitt 13:15. Hadde egentlig ikke gjort en dritt. Åpnet (det hemmeligstemplede dokumentet) i Word og bare stirret på det. Scrollet opp og ned, fram og tilbake. Plutselig bare “løsnet” det og boka steg, i løpet av bare 2-3 timer, fram i all sin prakt. Ja, selvfølgelig! Det er slik den bare skrives. Selv om både forlaget og jeg har forstått at det er gull jeg sitter og holder på med, så må gullet uansett graves fram. Man må finne metoder for å vaske det ut av ellvesanden.

 

Den metoden tror jeg faktisk at jeg fant i dag og det føles så (jævlig) deilig! Jeg er i siget, legger meg tidlig og kommer til å jobbe med boka i hele morgen også. Hvis jeg ikke da får besøk av en ung mann med ny depositumskonto. Da a legger jeg alt annet til side, lager fruktsalat uten tilsatt sukker, men med ekte krem og vaniljestang. Vi får se 🙂

 

God helg!

 

 

 

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg